Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Haziran 2022 11:07 - Güncelleme : 20 Haziran 2022 12:01

Cristiano Ronaldo Manchester United'dan ayrılıp yuvasına dönüyor

İngiliz ekibi Manchester United'da Erik Ten Hag'ın göreve gelmesiyle birlikte, yeni oyun yapısında kendisine yer bulamayacağını düşünen Cristiano Ronaldo, İngiliz ekibinden ayrılmak istiyor. İtalyan basınında yer alan haberlere göre; Portekizli yıldızın eski takımı olan Sporting'e transfer olabileceği öne sürüldü.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Cristiano Ronaldo Manchester United'dan ayrılıp yuvasına dönüyor
Cristiano Ronaldo,Manchester United,Sporting

İtalyan basını, Cristiano Ronaldo’nun bu yaz Manchester United’dan ayrılabileceğini duyurdu. La Republicca, Portekizli yıldızın geleceği hakkında dikkat çeken bir haber yayınladı. Ronaldo birçok nedenden dolayı Mancester United’a veda edebilir.

OYUN DIŞI KALACAK!

Erik ten Hag’ın gelişiyle İngiliz ekibi, oyun tarzında Ronaldo’nun pozisyonuna uymayan büyük değişiklikler planlıyor. Habere göre Ten Hag, Ajax’ta uyguladığı klasik Hollanda yapısını yeni takımında da uygulamak isterken, Ronaldo bu fikre katılmıyor...

SPORTİNG'E DÖNEBİLİR

En az bir sezon daha en üst seviyede oynamak isteyen yıldız futbolcu için Sporting’in bir seçenek olabileceği belirtildi. Porto’nun arkasında sezonu 2. sırada noktalayan Portekiz ekibi, Şampiyonlar Ligi grupları için yerini alması büyük bir etken olarak gösteriliyor.

ANNESİ LİZBON'A DÖNMESİNİ İSTİYOR

Ronaldo'nun bir gün Sporting Lizbon'a geri döneceğini söyleyen annesi Aveiro, oğluna Sporting Lizbon mağazasından aldığı bir hediyeyi noel ağacının altına koyduğu bir fotoğraf paylaşmıştı. Ronaldo'nun paylaştığı görselde dikkat çeken hediye, Sporting Lizbon taraftarlarını heyecanlandırırken Manchester United taraftarlarını kızdırmıştı.

"OĞLUM, ÖLMEDEN ÖNCE SENİ SPORTİNG'DE GÖRMEK İSTİYORUM"

Dolores Aveiro, geçtiğimiz yıl yaptığı bir paylaşımda şöyle bir itirafta bulundu: "Ona zaten söyledim, Oğlum, ölmeden önce senin Sporting'e döndüğünü görmek istiyorum"

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...