Tgrt Haber
24 Nisan 2022 22:06 - Güncelleme : 24 Nisan 2022 23:09

Cüneyt Çakır alkışlar arasında döndü! Maçta duygusal anlar

Süper Lig’in 34’üncü haftasında Antalyaspor ile Kayserispor maçında düdük çalan Cüneyt Çakır, alkışlar arasında döndü. Taraftarın alkış ve desteğine cevap veren Çakır, duygusal anlar yaşadı.

Sabri Çelik ve arkadaşları, Cüneyt Çakır'a uzun süre sonra maç verdi
Sabri Çelik ve arkadaşları, Cüneyt Çakır'a uzun süre sonra maç verdi

Spor Toto Süper Lig’in 34.haftasında Antalyaspor evinde Kayserispor’u ağırladı. Kritik mücadelede düdük çalan Cüneyt Çakır taraftarlardan yoğun ilgi gördü. MHK’nın 8 Mart’ta liste dışı bırakması sonrası ilk kez görev akan tecrübeli hakem tribünlere karşılık verdi.

TRİBÜNLERDEN ALKIŞ SESLERİ YÜKSELDİ

Cüneyt Çakır ve yardımcıları uzun süren hasretin ardından yeniden yeşil sahalara dönerken tribünlerde alkış sesleri yükseldi.

FUTBOLCULAR VE ANTRENÖRLER SARILDI

Cüneyt Çakır bu davranış sonrası duygusal anlar yaşadı. Tecrübeli hakem tribünleri selamladı, bu sırada tribünlerde alkışlar devam etti. Öte yandan iki takım futbolcuları ve teknik heyetler, Cüneyt Çakır'ın yanına gelerek hakeme sarıldı.

ÇAKIR LİSTE DIŞI KALMIŞTI

Türk futbolunun üst düzey hakemleri arasında gösterilen Cüneyt Çakır, MHK'da Ferhat Gündoğdu'nun görevde bulunduğu dönemde 8 Mart 2022'de sürpriz bir kararla görevden alındı. Tecrübeli hakemin yanı sıra 12 hakem daha liste dışı bırakıldı.

HAKEMLER TAHKİME BAŞVURDU

TFF'nin resmi internet sitesinden o dönem yapılan açıklamada bu hakemlerin sezon sonuna kadar görev alamayacağı açıklanmıştı. Cüneyt Çakır ve liste dışı bırakılan hakemler bu karar sonrası Tahkim Kurulu'na başvuruda bulundu.

TAHKİM KARARI BOZDU

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu'nun 13 hakem hakkındaki kararını doğru bulmadı. Tahkim Kurulu'nun kararı sonrası gözler MHK'ya çevrildi ancak Cüneyt Çakır ve arkadaşları herhangi bir maçta görevlendirilmedi.

SABRİ ÇELİK DÖNEMİNDE GÖREVE DÖNDÜ

2022 Dünya Kupası'nda görev yapması beklenen ancak liste dışı bırakıldığı için bu durum zora giren Cüneyt Çakır hakkında sürpriz bir gelişme yaşandı. Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından göreve gelen Sabri Çelik ve arkadaşları, Cüneyt Çakır'a uzun süre sonra maç verdi. Uluslarararası düzeydeki tecrübeli hakem, Süper Lig'in 34'üncü haftasındaki Antalyaspor - Kayserispor müsabakasında görevlendirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...