Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
07 Aralık 2021 20:41

Beşiktaş'a Cyle Larin'den kötü haber! İngiltere'ye gidiyor...

Son dakika spor haberi: Beşiktaş'taki geleceği merak konusu olan ve gösterdiği performansla dikkat çeken Cyle Larin'in talipleri artıyor. İngiltere Premier Lig ekiplerinin radarında bulunan 26 yaşındaki futbolcu için West Ham, Everton ve Southampton'ın ardından bir takım daha devreye girdi. Siyah-beyazlılardaki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'in, ocak ayında ön sözleşmeye imza atabileceği ifade edildi.

Beşiktaş'a Cyle Larin'den kötü haber! İngiltere'ye gidiyor...
​Beşiktaş,Cyle Larin,Premier Lig

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Cyle Larin, İngiltere Premier Lig ekiplerinin gözdesi haline geldi. 26 yaşındaki futbolcuya West Ham, Everton ve Southampton'ın ardından bir takımın daha talip olduğu iddia edildi.

BRIGHTON DEVREDE

TEAMtalk'ın haberine göre; Brighton, Kanadalı forvet Cyle Larin'e büyük ilgi gösteriyor. Bu sezon gol yollarında istenen verimi alamayan Brighton'ın hücumun her bölgesinde oynayabilen Larin'i kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Beşiktaş ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve siyah-beyazlıların sözleşme teklifini kabul etmeyen 26 yaşındaki futbolcunun, ocak ayında bir İngiltere Premier Lig ekibiyle ön sözleşmeye imza atabileceği öne sürüldü.

Geçtiğimiz sezonki performansıyla zirve yaşayan Cyle Larin, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 12 maçta 4 gol ve 1 asistlik katkı verdi. Kanadalı yıldız Şampiyonlar Ligi'nde ise 4 karşılaşmada 1 gol attı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...