Tgrt Haber
14 Aralık 2021 19:39

Cyle Larin savaşı! Avrupa devleri birbirine girdi... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş'ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Cyle Larin'in takımda kalma ihtimali gün geçtikçe düşüyor. Siyah-beyazlıların yeni mukavele konusunda henüz anlaşma sağlayamadığı Kanadalı golcüye Avrupa kulüpleri talip olurken, İngiliz basını, iki Premier Lig ekibi ile bir Fransız kulübünün Larin için transfer savaşına girdiğini yazdı.

Cyle Larin savaşı! Avrupa devleri birbirine girdi... Son dakika Beşiktaş transfer haberleri
Beşiktaş,Cyle Larin,West Ham United,Everton,Marsilya

Beşiktaş'ta sezon sonu bitecek sözleşmesi henüz uzatılmayan Cyle Larin'in geleceği merak konusu oldu. Siyah-beyazlı kulüp ile Larin'in menajeri, yapılan görüşmelerde orta noktayı bulamadı.

SEZON SONU BOŞA ÇIKIYOR

Geçen sezon attığı gollerle Kartal'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Kanadalı forvetin Beşiktaş'la henüz anlaşmaya varamaması, Avrupa kulüplerinin iştahını kabarttı. Birçok takım, sezon sonu boşa çıkacak olan Larin'i transfer listesine eklerken, İngiliz basınından bomba bir iddia ortaya atıldı.

WEST HAM, EVERTON VE MARSİLYA SAVAŞIYOR!

The Boot Room'un Jeunes Footeux'a dayandırdığı habere göre; Premier Lig ekipleri West Ham United ve Everton ile Fransız devi Marsilya, Larin için transfer savaşına girdi. Haberin detaylarında, 26 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş'tan ayrılmaya hazır olduğu vurgulanırken, ocak ayında şu anda kazandığı yıllık ücretinde inidirme giderek Premier Lig veya Ligue 1'e transfer olabileceği ifade edildi.

Bu sezon 18 resmi maçta 6 kez fileleri havalandıran Larin, geçtiğimiz sezon ise 45 resmi müsabakada 23 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...