Tgrt Haber
15 Mart 2014 20:18

Demet Akalın Hira bebek için büyük tepki gördü, işte nedeni

Demet Akalın, Hira adlı bebeğini sadece 1 hafta emzirebildi. Demet Akalın'ın hayranları bu duruma büyük tepki gösterdi.

Demet Akalın Hira bebek için büyük tepki gördü, işte nedeni
demet akalın, hira bebek, emzirme, tepki, hira bebek demet, demet hira, demet akalın bebeği,

Demet Akalın, hamileliğinde aldığı 31 kilonun 15'ini doğum yaptıktan 1 ay sonra verdi. Halen sıkı bir diyet yapmayı sürdüren ünlü popçu, kızı Hira'yı sadece 1 hafta emzirebildi! Ünlü şarkıcı Demet Akalın; kızı Hira'yı 4 Şubat'ta dünyaya getirdikten hemen sonra sıkı bir diyete başladı. Hamileliğinde aldığı 31 kilonunun 15'ini doğum yaptıktan sadece 1 ay sonra veren 41 yaşındaki popçu; uyguladığı rejimle birçoklarının tepkisini çekti. Demet Akalın; "Bebeğimi sadece 1 hafta emzirebildim" diyerek de eleştirilerin artmasına yol açtı.
YERİNDE DURMAK BİLMİYOR!
Doğum yaptıktan hemen sonra uygulamaya başladığı diyet programına devam eden şarkıcının, tükettiği gıdalar şaşkınlık oluşturdu.
Henüz 39 günlük anne olmasına rağmen sabah kahvaltısında yulaf gevreği; akşamları ise kara buğday gibi hafif gıdalarla beslenen Demet Akalın; kendisine yapılan uyarılara da kulak tıkadı.
Kızını kucağına aldıktan 32 gün sonra sahneye çıkan, bir yandan da yeni albümü 'Rekor'u 13 Nisan'da piyasaya sürmeye hazırlanan Demet Akalın, önümüzdeki günlerde Hira'yı bırakıp eşiyle Milano'ya gideceğini açıklayarak da şaşırttı.
KAHVALTI
Ünlü popçu, sabah kahvaltısında yumurta ve peynir gibi gıdalar yerine yulaf ve narla hazırladığı bu yiyecekle besleniyor.
AKŞAM YEMEĞİ
Demet Akalın, akşamları da sebze yemekleri değil narlı kara buğday salatası gibi çok hafif gıdalar yiyor.
2 KİLODAN FAZLASI EMZİRMEYİ ETKİLER
Bebek beslenmesinde mümkün oldukça ilk 6 ay ek hiçbir şey verilmeksizin anne sütü verilmelidir. Ağır beslenme bozuklukları, sıvı alımının yetersiz olması ve yeterli dinlenmeme gibi sebeplerle annenin sütü azalabilir. Doğumdan sonraki lohusalık döneminde ayda 2 kilodan fazla zayıflamak da emzirmeyi etkileyebilir. Gebelik ve lohusalık dönemi; kadının acil durum dönemidir. Bu sürede faydalı yiyecekler aşırıya kaçmadan tüketilmelidir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...