Tgrt Haber
18 Kasım 2021 07:53

Derbi öncesi Galatasaray'da Muslera endişesi

Galatasaray’ın formu tartışılan Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera yine gündemde. Uruguay’ın Bolivya ile oynadığı maçta yediği hatalı gol yüzünden eleştirilen sarı kırmızılı eldiven fiziksel ve mental olarak derbiye hazırlanmaya çalışacak.

Derbi öncesi Galatasaray'da Muslera endişesi
derbi,,galatasaray fenerbahçe,,muslera,

Süper Lig’de bu hafta Fenerbahçe ile derbi maçına çıkacak olan Galatasaray’ın on biri de şekillenmeye başlıyor. Fatih Terim bugün yaptıracağı antrenmanda milli takımdan dönenlerin son durumuna bakacak. Derbi kadrosunu deneyecek.

Millilerin fiziki durumlarını göz önüne alarak değerlendirme yapacak olan Terim, Muslera’dan endişeli. Bu sezonki performansıyla eski günlerini aratan deneyimli file bekçisi, Bolivya Uruguay maçında yediği hatalı golle ülkesinde de gündem oldu.

MUSLERA’YA YOL İZNİ

Ülkesinden İstanbul’a dönmek için 20 saatten fazla yolculuk yapan Muslera’ya özel program uygulanacak. Hem fiziksel hem de mental olarak tekrar üst seviyeye çıkarılmasına çalışılacak olan Uruguaylıya bütün günü yolda geçtiği için teknik direktör Fatih Terim, dinlenmesi için bir gün izin verdi. Muslera, 3-0 kaybettikleri Bolivya maçında üzerine gelen topu tutamamıştı.

Öte yandan Galatasaray dün pas ve taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Romanya Millî Takımı'nda sakatlanan Morutan'ın takımla birlikte çalışması moralleri yükseltti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...