Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Ekim 2021 13:29

Derbide kaçırdığı penaltı tepki çekmişti! Mostafa Mohamed sessizliğini bozdu

Galatasaray, Beşiktaş’a 2-1 mağlup oldu. Derbide takımın penaltıcısı Cicaldau'dan topu alan ancak atışı kaçıran Mostafa Mohamed büyük tepki çekmişti. Mısırlı forvet sessizliğini bozdu, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Derbide kaçırdığı penaltı tepki çekmişti! Mostafa Mohamed sessizliğini bozdu
Mostafa Mohamed,,beşiktaş,,galatasaray,,süper lig,,derbi,,fatih terim,

Galatasaray, Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 2-1 yenildi. Derbide en çok konuşulanlardan biri de maçın 81. dakikasında kazanılan penaltı oldu. Mısırlı forvet Mostafa Mohamed takımın penaltıcı olmamasına rağmen atışı yapmış ancak Beşiktaş’ın genç ve başarılı file bekçisi Ersin Destanoğlu’nu geçememişti.

“BENİM YÜZÜMDEN”

Galatasaray'da derbi sonrasında kaçan penaltı büyük tartışma konusu oldu. Fatih Terim de “Penaltıcımız belliyken niye sen kullanıyorsun” diyerek Mostafa Mohamed’e çıkıştı. Gelen tepkiler üzerine Mostafa Mohamed sesizliğini bozarak “Çok üzgünüm benim yüzümden kaybettik. Bir daha olmayacak” diyerek kaçırdığı penaltı sebebiyle sarı kırmızılı camiadan özür diledi.

Mohamed yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

"Atacağıma çok inanmıştım. Amatörce bir harekette bulundum. Penaltıyı atsam maç berabere olacak ve belki kazanmak için daha da iştahlanacaktım. Bu yaptığım doğru değildi."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...