Tgrt Haber
12 Ağustos 2014 18:02

Diego Costa, Drogba hayranıymış

Diego Costa, Chelsea'de forma rekabetine gireceği isimlerden Drogba'yı dünyanın en iyilerinden bir tanesi olarak nitelendirirken, yıldız forvete övgü yağdırdı.

Diego Costa, Drogba hayranıymış
diego costa, chelsea, drogba,

Chelsea'nin yıldızı Diego Costa, yeni takım arkadaşı Didier Drogba'ya övgü yağdırdı. Geçtiğimiz sezon Atletico Madrid formasıyla attığı gollerle Avrupa'da yıldızı parlayan Costa, Galatasaray ile yollarını ayıran ve eski kulübüne dönen Fildişi Sahilli yıldızı değerlendirdi. Kendisinin de bir Drogba hayranı olduğunu dile getiren 25 yaşındaki oyuncu, "En büyük yıldızlardan her zaman bir şeyler öğrenmeye çalışmışımdır. Drogba da müthiş bir oyuncu ve dünyanın en iyi forvetlerinden bir tanesi" dedi. Costa, "Benim için çok kolay bir karardı. Chelsea dünyanın en iyi oyuncularına ve en iyi teknik adamına sahip. Büyük bir tarihi olan önemli bir kulüp. Müthiş bir takımız ve eğer birlik olursak ve bir amaç için mücadele edersek tüm kupaları almamız için bir engel görmüyorum" diye konuştu. Costa, Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı müthiş golle Londra ekibinin taraftarlarına umut aşılamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...