Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 00:25 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 00:29

Fenerbahçe'de hedef Devler Ligi, rakip Dinamo Kiev: İşte muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'de hedef Devler Ligi, rakip Dinamo Kiev: İşte muhtemel 11'ler
dinamo kiev,fenerbahçe,şampiyonlar ligi

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme ilk sınavında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile mücadele edecek. Ukrayna’daki savaş sebebiyle maç Polonya’nın Lodz şehrindeki Miejski Stadında oynanacak.

Sarı lacivertliler yeni teknik direktörü Jorge Jesus ile ilk resmi sınavına çıkacak ve 27 Temmuz’da İstanbul’da oynanacak mücadele öncesi avantaj arayacak.

HEDEF GRUPLAR

Avrupa kupalarında oynadığı 240 maçta 87 galibiyet, 51 beraberlik ve 102 mağlubiyet gören Kanarya, bu turu geçerse 3. ön elemede Sturm Graz ile karşılaşacak. Sonrasında play-off turu oynayacak Fenerbahçe bu etabı da geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalacak. Ki Jorge Jesus’un da geleceği açısından dev arenadaki sergilenecek performans büyük önem arz ediyor.

DINAMO KIEV-FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Serdar, Szalai, Ferdi, İsmail, İrfan Can, Zajc, Lincoln, Rossi, Valencia
Dinamo Kiev: Bushchan, Karavaev, Dubinchak, Zabarnyi, Syrota, Sydorchuk, Shepeliev, Garmash, Verbic, Tsygankov, Supryaga

AVANTAJLI BİR SKOR İSTİYORUZ

Fenerbahçe’nin başında altı özel maça çıkıp beş galibiyet ve bir beraberlik gören Jorge Jesus, ilk resmî sınavını bugün Dinamo Kiev’e karşı verecek. Rakibin güçlü bir takım olduğunu ve hafife alınmaması gerektiğini belirten Portekizli teknik adam “Sezon başı maçları hep sürprizlere açık olmuştur. Biz avantajlı bir skorla İstanbul’a dönmek istiyoruz” dedi.

İKİ TAKIM İÇİN DE KOLAY OLMAYACAK

Bir dönem Türkiye’de Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştırıp şampiyonluk gören ardından A Millî Takım’ın da başına geçen Mircea Lucescu bugün Fenerbahçe’ye rakip olacak. Dinamo Kiev’in başındaki tecrübeli teknik adamın sarı lacivertlilere karşı 14 maçta 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 yenilgisi var. Lucescu, bu eşleşme için “İki takım için de kolay olmayacak” görüşünde.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...