Tgrt Haber
20 Temmuz 2022 09:55 - Güncelleme : 20 Temmuz 2022 11:10

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e konuk olacak. Yeni hocası Jorge Jesus yönetiminde Devler Ligi gruplarına kalmayı planlayan sarı lacivertlilerin oynayacağı bu kritik karşılaşmanın yayınlanacağı kanal da belli oldu. İşte ayrıntılar...

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal belli oldu
Dinamo Kiev,Fenerabahçe,Şampiyonlar Ligi

Yeni sezona Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus yönetiminde başlayan Fenerbahçe, bu sezonki ilk resmi maçını Avrupa arenasında oynayacak. Sarı lacivertli ekip, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile kozlarını paylaşacak. Kiritk karşılaşma Ukrayna-Rusya savaşı nedeniyle Polonya'da oynanacak.

Jesus yönetiminde bu sezon oynadığı 6 hazırlık maçından 5'ini kazanıp birinden beraberlikle ayrılan Fenerbahçe, Mircea Lucescu'nun takımı karşısında avantajlı bir skor olarak İstanbul'a dönmeyi hedefliyor.

Rusya ile Ukrayna arasında devam eden savaş nedeniyle Polonya'nın Lodz şehrindeki Miejski Stadı'nda oynanacak ve TSİ 21.00'de başlayacak müsabakayı, İsveç Futbol Federasyonundan Glenn Nyberg yönetecek. 

Nyberg'in yardımcılıklarını Mahbod Beigi ile Andreas Söderqvist yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Adam Ladeback olacak.

DİNAMO KİEV-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMANHANGİ KANALDA?

Futbolseverlerin merakla beklediği karşılaşmanın beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL İLK 11'LER

Dinamo Kiev: Bushchan, Karavaev, Zabarnyi, Syrota, Dubinchak, Sydorchuk, Shaparenko, Tsyhankov, Buyalskiy, Verbic, Besedin.

Fenerbahçe: Altay, Osayi-Serdar-Szalai-Ferdi, Arao, İrfan Can-Zajc-Lincoln, Valencia-Serdar.

RÖVANŞ 1 HAFTA SONRA

Müsabakanın rövanşı, 27 Temmuz Çarşamba günü saat 20.00'de Ülker Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...