Tgrt Haber
27 Kasım 2021 19:30

Domagoj Vida, Fransa yolcusu! Son dakika Beşiktaş transfer haberleri

Son dakika Beşiktaş transfer haberi: Beşiktaş ve Hırvatistan Milli Takımı ile gösterdiği performansla bir dönem Premier Lig ekiplerinin peşinde olduğu Domagoj Vida, Beşiktaş'tan ayrılmaya hazırlanıyor. Siyah-beyazlılar ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan yıldız stoper için Saint-Etienne devrede. Fransızlar, transferi ocak ayında tamamlamak istiyor.

Domagoj Vida, Fransa yolcusu! Son dakika Beşiktaş transfer haberleri
Süper Lig,Şampiyonlar Ligi,Domagoj Vida,Cyle Larin,Saint Etienne

Bu sezon Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde istediği sonuçları elde edemeyen Beşiktaş, yapılacak takviyeler için gözünü ara transfere çevirmişti. Ancak siyah-beyazlılarda ocak ayında beklenmedik bir ayrılık yaşanabilir. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Domagoj Vida ve Cyle Larin ile anlaşma zemini arayan siyah-beyazlılara, Hırvat yıldızı ile ilgili Fransa'dan sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

Fransa basınında çıkan habere göre; mali sorunları bulunan Saint Etienne, transfer pazarındaki serbest futbolcular için girişimlere başladı. Yaz transfer döneminde sadece Liverpool'dan Ignacio Ramirez'i kiralayabilen Fransız ekibi, deneyimli ve bonservissiz isimleri takıma katarak küme düşmekten kurtulmak istiyor.

Bu sezon 14 maçta yediği 28 golle savunma anlamında oldukça kötü bir grafik çizen St Etienne, Harold Moukoudi ve Saidou Sow'u ocak ayında Afrika Uluslar Kupası'na gönderecek. Yeşil-beyazlılar bu doğrultuda Domagoj Vida'yı takibe aldı.

KARTAL BEDELSİZ GÖNDERMEK İSTEMİYOR

2017-2018 sezonunun devre arasında Dinamo Kiev'den bedelsiz olarak Beşiktaş'a transfer olan Vida'nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. Kartal, takımın en çok kazanan isimlerinden birisi olmasına rağmen Hırvat stoperi bedelsiz bırakmak istemiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...