Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
22 Haziran 2022 11:32 - Güncelleme : 22 Haziran 2022 12:02

Domenec Torrent, Dursun Özbek'i çıldırttı: Galatasaray ile davalık oluyor!

Galatasaray haberleri: Galatasaray yönetimi, ayrılık sürecinde taviz vermeyen ve sözleşmesinde orta yol bulunmasına izin vermeyerek indirime gitmeyen Domenec Torrent için tek taraflı fesih yoluna gitti. Sarı-kırmızılı yöneticiler, İspanyol teknik adamın 1 aydır görevini yerine getirmediğini iddia etti. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Torrent'in FIFA'ya giderek dava açması bekleniyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Domenec Torrent, Dursun Özbek'i çıldırttı: Galatasaray ile davalık oluyor!
Galatasaray,Domenec Torrent,FIFA,Dursun Özbek

Galatasaray, teknik direktör Domenec Torrent ve yardımcılarının sözleşmelerinin feshedildiğini duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Teknik Direktör Domènec Torrent Font ile yardımcıları Jordi Gris Vila, Jordi Guerrero Costa, Julián Jiménez Serrano ve Ricard Segarra Aragay’ın sözleşmeleri Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. tarafından feshedilmiştir" ifadelerine yer verildi.

Galatasaray, ayrılık mesajında Torrent ve ekibine teşekkür etmedi.

https://twitter.com/GalatasaraySK/status/1539288190854512640

DURSUN ÖZBEK'İ ÇILDIRTTI: "ŞAMPİYON YAPACAKTIM"

İspanyol teknik adam Domenec Torrent pazartesi günü İstanbul'a gelmişti. Torrent'in havalimanının çıkışındaki tavırları anlaşmaya çok yanaşmayacağını göstermişti. Torrent kendisini görüntüleyen kameramanın ekipmanına vurmuş ve bu hareketi taraftarların tepkisini çekmişti.

Torrent ve Galatasaray yönetiminin görüşmesine dair iddialar da ortaya atıldı. Torrent'in gelecek yılın ücretinin tamamının yanı sıra, 'Ben Galatasaray'ı gelecek sene şampiyon yapacaktım, şampiyonluk primini de istiyorum' sözü Dursun Özbek'i adeta çileden çıkardı. Torrent'in 'Paramı peşin verin yüzde 5 indirim yapayım' sözü de Başkan Özbek'i çok sinirlendirdi. Torrent'in bu tavırları sonrası Özbek, fesih kararıyla birlikte mahkeme sürecini de göze aldı.

"BAŞKA HOCALARLA GÖRÜŞÜLDÜ!"

Ayrıca Torrent, kendisine saygısızlık yapıldığını da öne sürdü. İspanyol hoca kendisiyle görüşülmeden başka hocalarla temas halinde olunmasını bahane etti ve anlaşmaya yanaşmayacağını söyleyerek kalan tüm parasını peşin olarak istedi.

Galatasaray, Burak Elmas döneminde Fatih Terim görevdeyken Domenec Torrent ile görüşmüştü. Taraftarlar Burak Elmas yönetimine ve Domenec Torrent'e karşı sosyal medyada büyük tepki gösterdi.

FIFA YOLU GÖZÜKTÜ

İspanyol teknik adamın 1 aydır görevini yerine getirmediği ileri sürülürken Torrent ve ekibine şu an için bir ücret ödenmeyeceği belirtildi. Yaşanan bu gelişmelerin ardından Torrent'in FIFA'ya gitmesi bekleniyor. Torrent'in davayı kazanması yüksek ihtimal olsa da Galatasaray yönetimi şu anki dar boğazda bu ödemeyi yapmayacak ve Dursun Özbek'i çok sinirlendiren Torrent de minimum 2 yıl davanın sonuçlanmasını beklemek zorunda kalacak.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...