Tgrt Haber
20 Aralık 2021 19:19

Douglas Costa bombası! Trabzonspor...

Son dakika Trabzonspor transfer haberi: Süper Lig'de liderliğini sürdüren ve devre arası transfer döneminde nokta atışı takviyeler yapmak isteyen Trabzonspor, önemli bir yıldızı gündemine aldı. Bordo-mavililer Gremio'da kiralık olarak forma giyen ancak kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Douglas Costa'nın transfer şartları hakkında bilgi aldı.

Douglas Costa bombası! Trabzonspor...
Trabzonspor,Juventus,Gremio,Douglas Costa

Trabzonspor, bonservisi Juventus'ta olan ve Gremio'da kiralık olarak forma giyen kanat oyuncusu Douglas Costa ile ilgileniyor. Brezilya'da mutsuz olan ve Avrupa'ya geri dönmek isteyen 31 yaşındaki kanat oyuncusunun menajeri, ligin ikinci yarısı için oyuncusuna yeni kulüp bakıyor.

FIRTINA ŞARTLARI ZORLAYACAK

Brezilya ekibi Sao Paulo ve İspanyol ekibi Sevilla'nın da durumunu yakından takip ettiği oyuncunun Trabzonspor'un da gündeminde olduğu ve yıldız futbolcunun transfer şartlarıyla ilgili bilgi alındığı belirtildi. Ocak ayında Juventus ile anlaşmasını sonlandırmak isteyen Douglas Costa'nın bonservisini eline alabileceği ifade edilirken Trabzonspor'un bu transfer için şartları zorlayabileceği aktarıldı.

Douglas Costa, Shakhtar Donetsk, Bayern Münih ve Juventus gibi takımların formasını giymiş ve birçok başarıya imza atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...