Tgrt Haber
28 Haziran 2022 09:44 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 09:52

Dünya devinden Enes Ünal'a kanca

Transfer haberleri: İtalyan devi Juventus, geçen sezon Getafe formasıyla 16 gollük performansıyla dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Enes Ünal'a talip oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Dünya devinden Enes Ünal'a kanca
Enes Ünal,,transfer,Juventus

İspanya LaLiga ekiplerinden Getafe forması giyen Enes Ünal, gösterdiği başarılı performansın ardından Juventus’un radarına girdi.

Geçtiğimiz sezon Getafe forması ile La Liga’da etkili bir performans sergileyen milli futbolcu, İtalyan devinin dikkatini çekti. İspanyol basınında COPE’de yer alan habere göre; serbest kalma bedeli 40 milyon Euro olan Enes Ünal için Getafe, 25 milyon Euro'luk bir gelir bekliyor.

2020 yılında İspanya ekibine transfer olan Enes Ünal, geçtiğimiz sezon 37 maçta, 16 gol ve 1 asistlik performansa imza atmış ve taraftarlar tarafından Getafe’de yılın futbolcusu seçilmişti.

Bursaspor altyapısında yetişen Enes Ünal, 2015 yılında 18 yaşındayken Manchester City’ye transfer olmuştu. Milli futbolcu daha sonra ise Genk, NAC Breda, Twente, Villarreal, Levante ve Real Valladolid formalarını giydikten sonra Getafe’ye transfer olmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...