Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 May 2022 19:38 - Güncelleme : 19 May 2022 20:10

Dursun Özbek teknik direktör adaylarını belirledi

Galatasaray’da 4-11 Haziran’da yapılacak seçimli kongrede mevcut adaylardan Metin Öztürk’ü ekibine dahil ederek adaylığını açıklayacak olan Dursun Özbek’in kasaya 30 milyon dolar koyacağı iddia edildi. Özbek, yeni sezona yeni bir teknik adam, yeni ve iddialı bir kadroyla girecek.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Dursun Özbek teknik direktör adaylarını belirledi
Galatasaray,Dursun Özbek,Metin Öztürk,seçim

Galatasaray’da 4-11 Haziran’da yapılacak olan başkanlık seçimi öncesi sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı kulüpte 30 Nisan’da yapılması planlanan ancak ertelenen seçimde başkan adaylarından olan Metin Öztürk’ün eski başkanlardan Dursun Özbek’le birleşerek seçime girecek. Öztürk’ün, Özbek yönetiminde ikinci başkan olması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama ve başvuru yarın yapılacak.

Dursun Özbek teknik direktör adaylarını belirledi

ÖNCELİK MALİ DURUM

Özbek’in, öncelikle mali duruma el atacağı öğrenildi. Metin Öztürk de konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Dursun Özbek ile biz Galatasaray’ı küçültmeye değil büyütmeye geliyoruz. Önceliğimiz kulübü mali anlamda düze çıkarmak” dedi.

Dursun Özbek’in liste çalışmaları üzerine de yoğunlaştığı belirtildi. Erden Timur ve Cemil Özgörkey gibi isimlerin listede yer almasının beklendiği kaydedildi.

TEKNİK DİREKTÖRLÜK İÇİN İKİ ADAY

Dursun Özbek’in, sarı-kırmızılı kulübe 30 milyon dolar kasa kolaylığı sağlayacağı da ifade edildi. Özbek’in aklında yer alan teknik direktör adaylarının ise Okan Buruk ve Nuri Şahin olarak öne çıktığı belirtildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...