Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2022 08:47 - Güncelleme : 09 Haziran 2022 08:50

Dursun Özbek’ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gönderme

Galatasaray’ın başkan adayı Dursun Özbek, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gönderme yaptı. “Sahada ve masada güçlü bir Galatasaray” Özbek “TFF Başkanlığı için ısmarlama aday bekleyenler, boşuna bekler. Biz buradayız” ifadesini kullandı.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Dursun Özbek’ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gönderme
galatasaray,dursun özbek,fenerbahçe,ali koç

Galatasaray’ın 39. başkanı 11 Haziran’da belli olacak. Eşref Hamamcıoğlu ile birlikte yarışa giren Dursun Özbek seçime sayılı günler kala önemli açıklamalarda bulundu. Özbek, Galatasaray için olmazsa olmazı “mali bağımsızlık” olarak belirleyip şöyle devam etti: Bankalar Birliği anlaşmasından çıkacağız. Projelerimiz sayesinde kısa vade borçları bitireceğiz. Florya’daki, Emlak Konut’un 40 dönüm arazisini alarak 97 bin m²lik konut projesi yapacağız. Mecidiyeköy binası rezidans olacak. Riva’ya ek olarak 200 dönüme izin alacağız. A Takım ve altyapı tesislerini tamamlayıp, otel ilave edeceğiz. 2026 sonuna kadar 9,5 milyar TL’lik bir nakit akışı öngörüyoruz.

ALİ KOÇ'A GÖNDERME

On oyuncu ile görüşüyoruz. Bunlardan en az dördünü transfer edeceğiz. Transferi de bu şekilde tamamlayacağız teknik direktörü de buna göre seçeceğiz. Galatasaray, her zaman olduğu gibi bütün Türkiye’nin gurur duyduğu, rakiplerimizin imrenerek takip ettiği o eski günlerine geri dönecek. Bunu barışarak, birlik olarak, mali bağımsızlığımızı sağlayarak gerçekleştireceğiz. Taraftarımızın gönlü rahat olsun. Hem sahada hem de masada güçlü bir Galatasaray için göreve talip olduk. En yakında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı için ısmarlama aday bekleyenler boşuna bekler. Biz buradayız. Kimseye meydanı bırakmayız...”

ALTYAPI YATIRIMLARI

Altyapı ve amatör branşlarla da ilgili projelerine değinen Dursun Özbek “Altyapıdan yetiştirilecek futbolcular ile sürdürülebilir gelir elde etmeyi planlıyoruz. Yani hem yetiştirdiğimiz oyuncularla başarıya ulaşacağız hem de futboldan her zaman kâr etmeyi amaçlayacağız. Sadece futbolda değil, diğer branşlarımızda da altyapılarımıza gereken önemi verecek ve kadrolarımızı bu şekilde oluşturacağız. Erkek basketbol, erkek voleybol, kadın voleybol, su topu, yelken ve daha sayamadığım tüm diğer amatör branşlarda küçülerek değil Galatasaray’ın adına yakışır şekilde kurulan kadrolarla büyüyerek başarılara koşacağız” diye konuştu.

MOURİNHO’DAN YUNUS YOKLAMASI

G.Saray’dan kiralık gönderildiği Adana Demirspor’da güzel işlere imza atan ve millî takıma kadar yükselen Yunus Akgün’ü Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho sordu. İtalyan basınına göre ünlü teknik adam Akgün için Adana Demirspor’un hocası Vincenzo Montella'dan görüş aldı. Montella’nın “Sınırsız kabiliyetli ve klas. Hızlı, ileride çabuk, çok teknik ve gol anlarında soğukkanlı” bilgisini verdiği öğrenildi.

Dursun Özbek’ten Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a gönderme

AKTÜRKOĞLU İÇİN SEÇİM BEKLENİYOR

Sarı kırmızılılar adına sezon kötü geçti belki ama değerine değer katan ve sürekli yükselişte olan bir Kerem Aktürkoğlu vardı. 23 yaşındaki isim B. Dortmund, Arsenal, Manchester City ve Montpellier gibi kulüplerin yakın takibine girdi. Güncel piyasa değeri 16,5 milyon avro olan genç hücum oyuncusu için Galatasaray’da seçimin sonuçlanması bekleniyor. Avrupa kulüpleri, yeni yönetimle masaya oturmaya hazırlanıyor

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...