Tgrt Haber
14 Haziran 2022 14:03 - Güncelleme : 14 Haziran 2022 14:30

Dursun Özbek'ten Fatih Terim kararı: Galatasaray'a dönecek!

Galatasaray haberleri: Tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan Galatasaray'da Burak Elmas'ın ibra edilmemesiyle devam eden süreç yapılan olağanüstü genel kurul sonrası başkanlığa Dursun Özbek'in getirilmesiyle farklı bir boyut kazandı. Mali ve sportif anlamda dev projeleri bulunan Özbek'ten sürpriz Fatih Terim hamlesi geldi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Dursun Özbek'ten Fatih Terim kararı: Galatasaray'a dönecek!
Galatasaray,Fatih Terim,Dursun Özbek

Galatasaray'da başkanlık seçiminin ardından gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Takımın başına getirilecek isim belirlenmesinin ardından hemen transferler sonuçlandırılacak.

Mazbata töreni sonrası yapılan kısa yönetim kurulu toplantısında teknik direktör konusu masaya yatırıldı. Galatasaray'ın yeni başkanı Dursun Özbek, kısa bir süre içinde teknik direktör konusunu sonuçlandırmak istiyor.

Transfer konusunda da çalışmalar sürüyor. Takıma en az 5 transferin yapılması planlanıyor, ayrılan isimlerin olması durumunda bu rakam daha da artacak. Yapılan transfer çalışmaları gelecek olan teknik direktörle istişare edilecek ve yeni hocadan onay alınması durumunda transferler bitirilecek.

TORRENT YOLCU

Özbek, öncelikle yolları ayırmayı düşündüğü mevcut teknik direktör Domenec Torrent ile bir görüşme yapmayı planlıyor. 1 milyon 750 bin Euro yıllık maaşı olan İspanyol çalıştırıcı ile yapılacak görüşmede tazminat konusunda bir orta yolun bulunması bekleniyor.

Dursun Özbek'in Torrent ile yolları ayırmasıyla birlikte yeni hoca konusunda girişimlerini hızlandıracak.

FATİH TERİM LİSTE BAŞI!

Akşam'ın haberine göre; Teknik direktör listenin ilk sırasında kulübün efsane ismi Fatih Terim var. Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Terim ile yeniden çalışmaya sıcak bakıyor.

Tecrübeli çalıştırıcının da Galatasaray'a geri dönme konusunda bir şart koymayacağı belirtiliyor.

Dursun Özbek'ten Fatih Terim kararı: Galatasaray'a dönecek!

YEDEK IGOR TUDOR

Galatasaray'da yönetimin gündemindeki diğer isim Hırvat teknik adam Igor Tudor...

Özbek, birlikte çalıştığı Tudor'u da listesinde tutuyor. Alaçatı'da tatilde olan 44 yaşındaki Hırvat teknik adam ise özel işleri için İstanbul'a geldi.

Başarılı çalıştırıcı, Galatasaray'da yeniden çalışma konusunda oldukça istekli...

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...