Tgrt Haber
23 Haziran 2022 10:42 - Güncelleme : 23 Haziran 2022 11:34

Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hoş geldin hediyesi: PSG'li yıldızı getiriyor!

Galatasaray transfer haberi: Süper Lig'in yeni sezonunda mutlak şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray'da Okan Buruk'un resmen göreve gelmesinin ardından transfer çalışmalarına hız verildi. Futbol direktörü Cenk Ergün, Dursun Özbek'in talimatıyla PSG'den ayrılması beklenen Idrissa Gueye için harekete geçti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hoş geldin hediyesi: PSG'li yıldızı getiriyor!
Galatasaray,PSG,Idrissa Gueye,Cenk Ergün,Dursun Özbek,Okan Buruk

Galatasaray'da kronikleşen orta saha sorunu için arayışlar tüm hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılı Yönetim, bu bölgeye önemli bir ismi getirerek sorunu kökten çözmek istiyor.

Akşam'ın haberine göre; Sportif Direktör Cenk Ergün, gündemine PSG'in 32 yaşındaki yıldızı Idrissa Gana Gueye'yi aldı. Fransız ekibi ile olan sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan Senegalli'nin kadroya dahil edilmesi için tüm şartlar zorlanacak.

Başkan Dursun Özbek, bonservis bedeli için 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı...

Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hoş geldin hediyesi: PSG'li yıldızı getiriyor!

PSG 30 MİLYON EURO ÖDEDİ

Gueye, bu sezon 7'si Şampiyonlar Ligi olmak üzeri 33 resmi maçta görev yaparak istikralı bir sezonu geride bıraktı. 2 bin 43 dakika sahada kalan başarılı oyuncu 4 gol, 1 asistlik performans sergiledi. Gueye orta sahada dinamik ve mücadeleci yapısıyla dikkat çekiyor.

Gueye, 2019 yılında, Everton'dan PSG'ye transfer olmuştu. Fransız ekibi tam 30 milyon Euro bonservis bedeli ödemişti.

Transfermarkt verilerine göre oyuncunun piyasa değeri 12 milyon Euro...

Dursun Özbek'ten Okan Buruk'a hoş geldin hediyesi: PSG'li yıldızı getiriyor!

GUEYE LGBT FORMASINI REDDETTİ KADROYA ALINMADI

Geçtiğimiz sezon Fransa Ligue 1 şampiyonu Paris Saint-Germain (PSG), ligin bitimine bir hafta kala Montpellier'ye konuk olmuş ve maça iki takım da homofobiyle mücadele günü için özel hazırlanan gökkuşaklı formayla çıkmıştı.

PSG'nin 32 yaşındaki Senegalli Müslüman futbolcusu Idrissa Gueye ise bu formayı giymeyi reddetti. Idrissa Gueye, bu hareketi sonrası maç kadrosunda da yer almadı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...