Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
24 Haziran 2022 14:31 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 15:37

Galatasaray'dan bir transfer daha: Anlaşma sağlandı

Galatasaray transfer haberi: Sarı-kırmızılılar, Teknik Direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda Futbol Direktörü Cenk Ergün yönetiminde transfer çalışmalarına son sürat devam ediyor. Abdülkerim Bardakcı'yı kadrosuna katan Galatasaray, altyapısından çıkardığı Efecan Karaca'yı transfer etmeye hazırlanıyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Galatasaray'dan bir transfer daha: Anlaşma sağlandı
Efecan Karaca,Galatasaray,Alanyaspor

Efecan Karaca altyapısından yetiştiği Galatasaray'a geri dönüyor... Süper Lig'e birkaç yıldır performansıyla damga vuran isimlerin başında gelen Efecan Karaca, Galatasaray ile prensipte anlaştı.

EFECAN KARACA ADIM ADIM CİMBOM'A

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile Galatasaraylı kurmaylar Efecan Karaca transferi için görüşerek prensip anlaşmasına vardı. Kısa süre içinde transferin resmiyet kazanması bekleniyor. 32 yaşındaki oyuncu da, altyapısında yetiştiği Galatasaray'a dönüp kariyerini sarı-kırmızılı forma ile tamamlamak istiyor.

TRABZONSPOR'A TRANSFERİ OLMADI

Akşam'ın haberine göre, Efecan Karaca için Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı yoğun şekilde bastırmış, ancak mali konularda anlaşmazlık yaşandığı için Milli futbolcu takımında kalmıştı. Efecan için Fenerbahçe de kısa süre önce talip olduğunu açıklamıştı.

Alanyaspor yönetimi transfer girişimleri üzerine şubat ayında Efecan Karaca ile masaya oturarak 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

EFECAN GEÇEN SEZON NE YAPTI?

Piyasa değeri 1.9 milyon Euro olan başarılı kanat oyuncusu, geçtiğimiz sezon ligde 34 maçta 5 gol 13 asistlik bir performans sergiledi.

Efecan, Alanyaspor kariyerinde ise toplam 308 maçta forma giyerken, 31 gol 56 asistle oynadı. Yıldız oyuncu'nun Alanyaspor ile sözleşmesi 2025 yılında sona eriyor.

EFECAN KARACA KİMDİR?

16 Kasım 1989 yılında dünyaya gelen Efecan Karaca, orta saha pozisyonunda oynamaktadır.

Süper Lig ekiplerinden Alanyaspor'da forma giyen Efecan, futbol kariyerine 2001'de Galatasaray altyapısında başladı. Karaca, 2007-2008 sezonu öncesinde kulübüyle profesyonel sözleşme imzalayarak A takıma yükselmiştir.

Efecan, kariyeri boyunca Gaziantep BB, Kartalspor, Adana Demirspor, Sarıyer ve Alanyaspor da oynadı.

Yıldız oyuncu, milli takım formasıyla da 8 maçta 1 gol üretti. (Fotomaç)

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...