Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 08:41 - Güncelleme : 17 Ağustos 2022 10:21

Elon Musk'tan Manchester United paylaşımı: Şaka yaptım

Amerikalı milyarder Elon Musk, Premier League devi Manchester United'ı satın alacağını söyledi! Tesla ve SpaceX kurucusunun Twitter'dan yaptığı bu paylaşım haber sitelerinde manşet oldu. Haberleri gören Musk kısa süre sonra "şaka yaptım" paylaşımıyla ters köşe yaptı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Elon Musk'tan Manchester United paylaşımı: Şaka yaptım
Elon Musk,Manchester United

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Twitter hesabından "Manchester United'ı satın alıyorum" paylaşımı yaptı. Premier League'de kötü günler geçiren İngiliz ekibinin taraftarları ve haber siteleri paylaşım sonrası büyük bir heyecan yaşadı.

Ancak bir kullanıcı tarafından kulübü satın alma konusunda ciddi olup olmadığı sorulan Musk, "Hayır, sadece şaka yapıyorum. Herhangi bir spor takımı satın almıyorum" cevabıyla haber sitelerini ters köşeye yatırdı.

ELON MUSK HANGİ TAKIMLI?

Bu paylaşım sonrası Elon Musk'un hangi takımlı olduğu merak edilmeye başlandı. Dünya çapında pek çok internet kullanıcısı Google'da Musk'un hangi takımlı olduğunu arattı. Musk'un hangi takımlı olduğu bilinmiyor ancak geçmişte Manchester United için "Çocukken sevdiğim takımdı" dediği biliniyor.

Premier League'de 2'de 0'la başlayan ve mazisini arayan Manchester United'ın taraftarları daha önce Musk'ı Twitter'da kulübü satın almaya çağırmıştı.

İngiliz Daily Mirror gazetesi geçen yıl, kulübü 2005 yılında 790 milyon sterline (957 milyon dolar) satın aldığından beri yönetimlerine karşı geniş bir taraftar tepkisiyle karşı karşıya kalan Glazers'ın kulübü satmaya hazır olduğunu yazmıştı.

DAHA ÖNCE DE YAPMIŞTI!

Elon Musk'ın haber sitelerini "trolleyen" bu paylaşımı akıllara, geçmişte yaptığı Coca-Cola paylaşımını getirdi. Musk, Twitter'ı satın almaktan vazgeçtikten kısa süre sonra, "İçine kokaini geri koymak için Coca-Cola satın alacağım" diye tweet atmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...