Tgrt Haber
10 Ocak 2022 07:32

Beşiktaş'ın büyük cevheri: Emirhan İlkhan

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Emirhan İlkhan ortaya koyduğu futbolu, aldığı penaltı ve attığı golle ışıl ışıl parladı. 17 yaşındaki siyah beyazlı futbolcu dün kariyerinde ilk defa Süper Lig'de ve on birde forma giyse de 40 yıllık usta gibiydi. Genç 10 numara futboluyla parmak ısırttı

Beşiktaş'ın büyük cevheri: Emirhan İlkhan
emirhan ilkhan kimdir,beşiktaş,emirhan ilkhan rize,emirhan ilkhan nereli

Emirhan İlkhan ortaya koyduğu futbolu, aldığı penaltı ve attığı golle ışıl ışıl parladı. 17 yaşındaki siyah beyazlı futbolcu dün kariyerinde ilk defa Süper Lig'de ve on birde forma giyse de 40 yıllık usta gibiydi. Genç 10 numara futboluyla parmak ısırttı

Beşiktaş'ın Antalyaspor'la yaptığı Süper Kupa final maçında 80. dakikada oyuna giren, uzatmalarla birlikte yaklaşık 40 dakika oynayan ve otoritelerin büyük beğenisini kazanan Emirhan İlkhan dün gece Rize önünde de ortaya koyduğu performansla, 'Türk futbolunda yeni bir yıldız doğuyor' dedirtti. Kariyerinde ilk defa Beşiktaş A Takımı'nda ligde on birde sahaya çıkan 17 yaşındaki kabiliyet yine çok başarılı bir futbol ortaya koydu. Genç futbolcunun maçın başında bir kafa vuruşu direkten döndü.

DORTMUND-ROMA İZLEDİ

Forvet arkasında 10 numara pozisyonunda oynayan Emirhan, Beşiktaş'ın kazandığı penaltıyı alan isim oldu ve takımının öne geçmesini sağladı. Rizespor'un beraberlik golünden dört dakika sonra Beşiktaş'ı yeniden öne geçiren golü atan yıldız adayı pozisyondaki sakinliği, vuruş tekniği ile parmak ısırttı. Beşiktaş'ın ve sahanın en iyi oyuncusu olarak dikkat çeken, Süper Lig'de attığı ilk şutu golle sonuçlanan Emirhan'ı dünkü karşılaşmada B. Dortmund ve Roma scoutlarının izlediği öğrenildi.

EMİRHAN İLKHAN KİMDİR?

1 Haziran 2004'te İstanbul'da dünyaya gelen Emirhan İlkhan, 2013'te Florya 1923 Spor'da futbola başladı. Emirhan, 2014'te Beşiktaş altyapısına transfer oldu. Emirhan, 1 Tem 2019'da futbol kariyerine başladı. Orta sahada görev yapan 17 yaşındaki oyuncu, zaman zaman sağ kanatta görev aldı.Beşiktaş'ın büyük cevheri: Emirhan İlkhan

BEŞİKTAŞ TARİHİNE GEÇTİ

Emirhan İlkhan, Çaykur Rizespor maçının 60. dakikasında attığı gol ile Beşiktaş tarihine geçti. Futbolcu, 17 yaş 222 gün ile, 17 yaş 165 günlük Batuhan Karadeniz'den sonra Beşiktaş forması ile Süper Lig'de gol atan en genç oyuncu oldu.

AYNI ZAMANDA CENTİLMEM

Genç futbolcu sadece futboluyla parlamadı, aynı zamanda centilmenliğini de konuşturdu. Maçın 39. dakikasında girdiği ikili mücadelede rakibin aleyhine verilen taç kararına müdahale eden Emirhan, hakem Alper Ulusoy'u ikaz ederek, "Top benden çıktı" dedi ve fair play örneği sunarak Rizespor taraftarlarından alkış aldı. Emirhan'ın topun kendisinden taça çıktığını söylemesinden sonra eski Beşiktaşlı Gökhan Gönül genç rakibini tebrik etti.

EMİRHAN: SAÇMA GOLLER YEDİK

Maçın ardından konuşan Emirhan İlkhan, "Elimden geleni yaptım, yaptık. Çok boş iki gol yedik. Bizim kontrolümüzde olan bir oyunu yediğimiz saçma sapan 2 golle bitirdik. Çok üzgünüz. Üzgünüm yapacak bir şey yok. İyi oynamak yetmiyor. Önemli olan kazanmak" dedi.

Beşiktaş'ın büyük cevheri: Emirhan İlkhan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...