Tgrt Haber
30 Ocak 2022 19:52

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, eski Galatasaraylı Henry Onyekuru'ya kanca attı!

Son dakika transfer haberi: Emre Belözoğlu'nun takımın başına geçmesiyle birlikte Süper Lig'de çıkışa geçen Başakşehir, transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek ve üst sıraları zorlamak istiyor. Edin Visca'yı Trabzonspor'a gönderen Başakşehir, Bosnalı yıldızının yerini Olympiakos forması giyen eski Galatasaraylı Henry Onyekuru ile doldurmak istiyor.

Medipol Başakşehir teknik direktörü Emre Belözoğlu, eski Galatasaraylı Henry Onyekuru'ya kanca attı!
Süper Lig,Başakşehir,Emre Belözoğlu,Henry Onyekuru,Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'de devre arası transfer döneminde 3 büyükler sessiz kaldı... Lider Trabzonspor transferde de hız kesmedi ve 6 oyuncu kadrosuna kattı. Emre Belözoğlu ile yükselişe geçen ve son olarak Beşiktaş'tan Salih Uçan'ı kiralayan Başakşehir, bu kez Galatasaray'ın eski yıldızı Henry Onyekuru'ya kanca attı.

PUAN KAYIPLARI HAREKETE GEÇİRDİ

Aykut Kocaman ile sezona başlayan Başakşehir, kötü gidişatın ardından deneyimli teknik adamla yollarını ayırarak Fenerbahçe ile devam etmeyen Emre Belözoğlu'nu takımın başına getirdi. Futbolculuğu bıraktıktan Futbol Direktörlüğüne ve ardından teknik direktörlüğe soyunan genç çalıştırıcı, Fenerbahçe'nin ardından ikinci kulübüne imza attı.

Belözoğlu göreve geldiğinde küme düşme hattına yakın olan Başakşehir, hızla yukarılara tırmandı ancak son haftalarda üst üste yaşanan puan kayıpları, Başakşehir'i transferde harekete geçirdi.

Serdar Gürler, Emre Çolak ve Salih Uçan gibi isimleri kadrosuna katan İstanbul ekibi, Edin Visca'nın boşluğunu da tanıdık bir isimler doldurmaya hazırlanıyor.

İLK GÖRÜŞMEDEN SONUÇ ÇIKMADI

NTV Spor'un haberine göre, Edin Visca'yı Trabzonspor'a satan Başakşehir'de ilk hedef Olympiakos forması giyen Henry Onyekuru... Nijeryalı kanat oyuncusu kadrosuna katmak isteyen Başakşehir, Yunan ekibi ile temasa geçti ancak iki kulüp arasında yapılan ilk görüşmeden sonuç çıkmadı.

Galatasaray'ın Fatih Terim döneminde de sık sık kiralanan Henry Onyekuru'yu, kiralamak isteyen Başakşehir, Olimpiakos'a bir teklif daha sunacak.

2018-2021 yılları arasında 3 ayrı dönemde Galatasaray forması giyen Onyekuru, bu sezon Yunan ekibi ile 21 maça çıktı ve 1 gol attı, 1 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...