Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Ekim 2021 19:11

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den Mauricio Lemos'u transfer edecek!

Son dakika transfer haberi: Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılan ve geçtiğimiz hafta Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, transfer çalışmalarına erken başladı. Yeni, dinamik ve genç bir kadro oluşturmak için kolları sıvayan genç teknik adam, sarı-lacivertlilerden takviye yapmaya hazırlanıyor. Belözoğlu'nun, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye transfer ettiği Mauricio Lemos'u Başakşehir'e kazandırmak için düğmeye bastığı iddia edildi.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den Mauricio Lemos'u transfer edecek!
Fenerbahçe,Medipol Başakşehir,Emre Belözoğlu,Mauricio Lemos

Geçtiğimiz sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılan ve geçtiğimiz hafta Medipol Başakşehir'de teknik direktörlük görevine getirilen Emre Belözoğlu, transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Gelecek sezonun kadrosunu oluşturmak için kolları sıvayan genç teknik adam, sarı-lacivertlilerden takviye yapmaya hazırlanıyor.

Akşam'ın haberine göre Başakşehir'in yeni teknik direktörü Emre Belözoğlu ilk transferini Fenerbahçe'den Mauricio Lemos'la yapmaya hazırlanıyor. 35 yaşındaki Alexandru Epureanu'nun sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmayı düşünmeyen Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'de görev aldığı dönemde 'kefilim' diyerek transfer ettiği Mauricio Lemos'u yeni sezonda kadrosuna katacak.

FENERBAHÇE ZORLUK ÇIKARMAYACAK

Vitor Pereira'nın kadroda düşünmediği ve sezon sonuna kadar Beerschot'a kiralanan Mauricio Lemos transferinde Fenerbahçe'nin Başakşehir'e zorluk çıkarmayacağı belirtiliyor. İki ekip arasındaki iyi ilişkiler ve Emre Belözoğlu faktörü sebebiyle transfere kesin gözüyle bakılıyor. Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında 1,5 milyon euro karşılığında Las Palmas'tan transfer ettiği Mauricio Lemos'un Sarı-Lacivertlilerle 30 Haziran 2023 tarihine kadar sözleşmesi bulunuyor.

Öte yandan Emre Belözoğlu dün yaptığı açıklamada "Bu haftadan itibaren transfer çalışmalarına başlayacağız. Gelecek sene genç ve dinamik bir takım olma hedefimiz var. Gençleşmemiz gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den Mauricio Lemos'u transfer edecek!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...