Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Aralık 2021 19:17

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den Sinan Gümüş'ün peşinde!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'de teknik direktörlüğe Vitor Pereira'nın getirilmesinin ardından gözden çıkarılan ve kadro dışı bırakılan Sinan Gümüş ile ilgili önemli gelişmeler yaşanıyor. Medipol Başakşehir'de teknik direktör Emre Belözoğlu'nun raporuna göre hamlelerini yapan yönetim, 27 yaşındaki futbolcuyu renklerine bağlamak için harekete geçti. Sinan Gümüş'ün de Emre Belözloğlu ile yeniden çalışmak için transfere sıcak baktığı kaydedildi.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'den Sinan Gümüş'ün peşinde!
Sinan Gümüş,Başakşehir,Emre Belözoğlu,Fenerbahçe

Sarı-lacivertlilerde kadro dışı bırakılmasının ardından çalışmalarına bireysel olarak devam eden Sinan Gümüş, bir çok Süper Lig ekibininradarında bulunuyor. 27 yaşındaki futbolcu için Başakşehir'in devreye girdiği öğrenildi. Teknik direktör Emre Belözoğlu, ilk transferini Fenerbahçe'den Sinan Gümüş ile yapmaya hazırlanıyor.

TRANSFERE SICAK BAKIYOR

Sinan Gümüş'ün de Başakşehir'e sıcak baktığı ve transferin yakın zamanda sonuçlanacağı kaydedildi. Sinan Gümüş, Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu dönemide çok süre alarak takımın önemli oyuncularından biri konumundaydı.

Sağ kanat mevkisinde forma giyen futbolcunun Fenerbahçe'deki sözleşmesi 2023 yılında sona erecek. Fenerbahçe kariyerinde 18 Süper Lig, 2 de Türkiye Kupası maçına çıkan Sinan Gümüş, 3 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...