Tgrt Haber
08 Ocak 2022 19:27

Emre Belözoğlu'nu çıldırtan pozisyon!

Son dakika haberi: Süper Lig'in 20. haftasında oynanan ve 1-1 sona eren Aytemiz Alanyaspor-Medipol Başakşehir maçında tartışmalara neden olan bir pozisyon yaşandı. İlk yarının son dakikalarında Ömer Ali Şahiner'in gördüğü kırmızı kart futbolseverleri ikiye bölerken teknik direktör Emre Belözoğlu'nu ise çileden çıkardı.

Emre Belözoğlu'nu çıldırtan pozisyon!
​Süper Lig,Alanyaspor,Başakşehir

Süper Lig'in 20. haftasında Aytemiz Alanyaspor sahasında Medipol Başakşehir'i ağırladı. Zorlu karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Mücadelede ilk yarının son dakikalarında yaşanan bir pozisyon futbolseverleri adeta ikiye böldü.

38. dakikada Başakşehirli futbolcu Ömer Ali Şahiner, Aytemiz Alanyasporlu futbolcu Efecan Karaca'dan topu kaptı. Pozisyonun devamında Ömer Ali fileleri havalandırdı ve gol sevincinde tribünlere yaptığı hareket nedeniyle sarı kart gördü. Gol, VAR'dan döndü ve kırmızı kart gördü.

VAR incelemesi sonrasında Ömer Ali Şahiner'in, Efecan Karaca'nın ayağına basarak topu aldığı tespit edildi ve gol kararı iptal edildi. Ayrıca yaptığı hareketten dolayı ikinci sarıdan kırmızı kart gören Ömer Ali, takımını 10 kişi bıraktı.

Bu pozisyon sonrasında Başakşehir Teknik Sorumlusu Emre Belözoğlu sinirlerine hakim olamadı ve maçın hakemi Mustafa Kürşad Filiz'e sert tepki gösterdi. Ayrıca Ömer Ali'nin sayılmayan gol öncesinde yaşadığı sevincin ardından gördüğü sarı karttan dolayı oyundan atılması sosyal medyada çok tartışıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...