Tgrt Haber
27 Ocak 2023 20:42 - Güncelleme : 27 Ocak 2023 20:49

Emre Çolak'ın yeni takımı belli oldu

Galatasaray formasıyla kariyerinde yükselişe geçen ve son olarak Göztepe forması giyen 31 yaşındaki Emre Çolak'ın yeni takımı belli oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
Emre Çolak'ın yeni takımı belli oldu
Emre Çolak,CF Intercity,transfer

Spor Toto 1. Lig ekibi Göztepe'den ayrılan Emre Çolak yeni takımına imzayı attı. Galatasaray formasıyla bir çok başarıya imza atan ve son olarak Göztepe forması giyen Emre Çolak, İspanya'ya geri döndü.

Emre Çolak'ın İspanya 3. Lig takımlarından CF Intercity ile sözleşme imzaladığı açıklandı.

GALATASARAY'DA 9 KUPA KAZANDI!

20 Mayıs 1991'de İstanbul'da dünyaya gelen Emre Çolak futbola Galatasaray alt yapısında başladı. 2009'dan 2016'ya kadar Galatasaray forması giyen orta saha üçer kez Süper Lig, Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonlukları yaşadı.

BİRÇOK KULÜPTE FORMA GİYDİ

2016'da İspanya ekibi Deportivo la Coruna'ya transfer olan Emre Çolak iki yıl sonra buradan da Suudi Arabistan temsilcisi Al-Wehda FC takımına transfer oldu.
Al-Wehda'dan sonra yarım dönem boşta kalan yerli futbolcu tekrar Deportivo'ya geri döndü. Kısa süren ikinci İspanya döneminden sonra ülkeye geri dönen Emre Çolak, Karagümrük ile sözleşme imzaladı.

Karagümrük'ten sonra Hatayspor'da da kısa süre forma giyen orta saha geçen sezonun devre arasında Başakşehir'e transfer oldu. Başakşehir'den sonra Göztepe yolunu tutan Çolak geçtiğimiz kasım ayında İzmir ekibiyle karşılıklı olarak sözleşmesini feshetti.

Emre Çolak kariyerinde 309 maçta 27 gol ve 30 asistlik performans sergiledi.

 

Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...