Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Haziran 2022 07:30 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 11:41

Emre Mor Fenerbahçe'de: Maliyeti belli oldu!

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, Bruma ve Lincoln Henrique'nin ardından Karagümrük'te yeniden kendini bulan Emre Mor'u da renklerine bağlıyor... Yapılan görüşmelerden anlaşma çıktı... Karagümrük’te Volkan Demirel ile adeta küllerinden doğan genç yıldız, teknik direktör Jorge Jesus'la yükselişini sürdürmek istiyor. 24 yaşındaki oyuncu ile 2+1 yıllık sözleşme imzalanacak.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Emre Mor Fenerbahçe'de: Maliyeti belli oldu!
Emre Mor,Fenerbahçe,transfer

Fenerbahçe, sol kanada Bruma'yı aldıktan sonra sağ kanat için de Emre Mor transferinde mutlu sona ulaştı.

Sarı-lacivertli yönetim, Karagümrük'le büyük bir çıkış yakalayan ve teknik direktörü Volkan Demirel'den "Doğru ellerde büyük işler yapar. Fenerbahçe için uygun bir oyuncu" görüşünü aldığı 24 yaşındaki futbolcu ve menajeriyle yaptığı toplantıdan da 'Fenerbahçe'de oynamayı çok isterim' yanıtıyla ayrıldı.

MALİYETİ BELLİ OLUYOR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma arasındaki görüşme de olumlu geçti.

Sabah'ın haberine göre; Sarı-lacivertliler, genç yıldız için 2 milyon Euro bonservis ödeyecek ve bazı ek bonuslar da sözleşmeye eklenecek.

Fenerbahçe, Emre ile 2+1 yıllık imza atmayı planlıyor. Futbolcunun alacağı para da 1 milyon 250 bin Euro olacak. Kulüpler arasındaki son detaylar netleşince imzalar atılacak.

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1541700518233391106

TRABZONSPOR GERİ ADIM ATTI

Trabzonspor da genç yıldız için devreye girmişti. Karagümrük, Trabzonspor'dan Gervinho'yu isteyince bordo-mavililer, tecrübeli futbolcu ve bir miktar para karşılığında Emre Mor'un bonservisi için teklifte bulunmuştu. Ancak Fatih Karagümrük cephesi, maddi açıdan daha yüksek olan Fenerbahçe'nin önerisine daha sıcak baktı.

VOLKAN DEMİREL İLE YÜKSELİŞE GEÇTİ

Daha önce ülkemizde Galatasaray forması da giyen 24 yaşındaki futbolcu, o dönemde bekleneni verememişti. Emre, Avrupa'da da beklentilerin gerisinde kaldıktan sonra sürpriz Karagümrük'ün yolunu tutmuştu.

Geçtiğimiz sezon bu şansı çok iyi kullanan Emre Mor, Volkan Demirel ile Karagümrük'te tekrar yükselişe geçti. Bu sayede transferin de gözdesi oldu.

Genç futbolcunun transferi, 8+3 yabancı kuralı açısından da faydalı olacak. Yerli rotasyonunu artırmak isteyen Fenerbahçe, bu doğrultuda uzun süredir Emre Mor'la ilgileniyordu.

BU SEZON KENDİNİ BULDU

Sırasıyla Galatasaray, Olimpiakos ve Karagümrük'ta oynayan Emre Mor bu sezon kendisinden beklenen performansı gösterdi.

Süper Lig'de bu sezon 26 maça çıkan Emre Mor, 5 gol 3 asist yaptı. Türkiye Kupası'nda da 3 maça çıkan 24 yaşındaki yıldız 1 gol 1 de asist yapmayı başardı. Emre Mor bu sezon Fatih Karagümrük'te toplam 29 maça çıktı.

Emre Mor'un güncel piyasa değeri 1.7 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...