Tgrt Haber
30 Temmuz 2021 09:46

Emre Mor sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor... Son dakika transfer haberleri

Son dakika transfer haberine göre; Yeni sezon öncesi transfer bombalarını peş peşe patlatan Trabzonspor'da yeni gündem Emre Mor... 24 yaşındaki sağ kanat, “Yeni başlangıç yapabilmek için Trabzonspor’u istiyorum” haberi yolladı. Abdullah Avcı yeşil ışık yaktı, bu transfer birkaç gün içerisinde sonlanabilir.

Emre Mor sürprizi! Süper Lig'e geri dönüyor... Son dakika transfer haberleri
Trabzonspor,Celta Vigo,Emre Mor

A Milli Takımımız'da gösterdiği performansla genç yaşta büyük beklenti içine girilen Emre Mor, Trabzonspor'a önerildi. Bir dönem G.Saray'da da forma giyen 24 yaşındaki sağ kanat, bir yıllık daha sözleşmesinin bulunduğu Celta Vigo'dan bonservisini bedavaya alacak.

Birkaç gün önce dünyaca ünlü menajer Mino Raiola ile anlaşan Mor'un, "Para önemli değil. Yeni bir başlangıç için Trabzonspor'a ihtiyacım var" dediği belirtildi. Yönetim, gelen Mor önerisini Abdullah Avcı'ya sordu. Tecrübeli hoca, "Bizi zorlamayacaksa alalım" diyerek yeşil ışık yaktı. Bu transferin birkaç gün içinde bitmesi bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...