Tgrt Haber
09 Ağustos 2022 18:21 - Güncelleme : 09 Ağustos 2022 18:31

Erden Timur'dan transfer açıklaması: Alexis Sanchez, Victor Nelsson...

Galatasaray haberleri: Erden Timur, Sevilla'nın kadrosuna katmak istediği Victor Nelsson'un takımdan ayrılmak istediğini söyledi. Alexis Sanchez içinse görüşmelerin devam ettiğini belirten Timur, "Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor. Ancak listede başka isimler de var." dedi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Erden Timur'dan transfer açıklaması: Alexis Sanchez, Victor Nelsson...
Galatasaray,Erden Timur,transfer,Alexis Sanchez,Victor Nelsson

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı takımın sabah gerçekleştirdiği antrenman öncesinde açıklamalarda bulundu.

Dries Mertens ve Lucas Torreira için başka takımlardan teklif olmasına rağmen iki oyuncunun da Galatasaray'ı tercih ettiğini belirten Erden Timur, "Arda çok büyük bir Galatasaraylı. Her zaman destek olmaya çalışıyor. Transfer sürecinde 4-5 defa telefonla görüştük. Mertens, 6 gün bizden haber bekledi. Juventus'tan 5 milyonluk teklif vardı. Onun dışında birçok teklif vardı Mertens'e ve Torreira'ya. 20-25 gün uğraşıyoruz oyuncuları ikna etmek için. Bütçemizin sınırını kesinlikle geçmiyoruz. 2 transferle birlikte gidecekleri hesaba katmadan geçen yılın bütçesiyle aynı seviyedeyiz. Birçok ikna yöntemiyle gitmezseniz ancak parayla ikna edebilirsiniz. Arsenal 18 milyon Euro istemişti Torreira için. Biz giderken Mertens ikna olmuştu." dedi.

"SANCHEZ ÇOK DEĞERLİ BİR OYUNCU"

Galatasaray'ın gündemindeki isimlerden birisi olan Alexis Sanchez'le görüşmelerin devam ettiğini belirten Erden Timur şunları söyledi, "Alexis Sanchez transferi için birkaç yemek daha yememiz gerekiyor. Ancak listede başka isimler de var. Birçok oyuncuyla görüşüyoruz. Bir pozisyon için bazen 6-7 oyuncuyla görüşüyoruz. Çok değerli bir oyuncu. Hepsiyle ilgili süreç devam ediyor."

"NELSSON GİTMEK İSTİYOR"

Sevilla'nın kadrosuna katmak istediği Victor Nelsson ile ilgili ise Erden Timur, "Nelsson'la ilgili teklifler var. Biz kalmasını istiyoruz. Giderse alternatiflerimiz hazır. Benimle görüştü dün. Gitmek istediğini ve hayalleri olduğunu söyledi. Sezon öncesi kampında benim misyonum sizin hayalleriniz gerçekleştirmek dedim.  Nelsson'a da şunu söyledim, bizim de senin de hayallerin var. Çok önemli bir oyuncu olduğunu söyledim. Planlarımız hazır." açıklamasında bulundu

Orta vadede Avrupa'da tekrar şampiyonluk kazanmak istediklerini belirten Erden Timur, "Bir insanı ikna edecek şey verdiğiniz bilgi ve data. Ancak en değerli şey samimiyet. Biz bir hayal kurduk. Onları ikna ederken kullandığım şey o. Biz, 'Yeniden şampiyon olacağız.' diyoruz. Yeniden Avrupa şampiyonu olacağız. Amacımız bu. Galatasaray orta vadede yeniden Avrupa şampiyonu olacak. Bu işin lamı cimi yok, başka yolu da yok. Tek başına yürütmemin sebebi bu samimiyeti ve inancı aktarabilmek. Avrupa'da oynamıyoruz, geçen sezon 13. bitirdik. Bu kadar zor durumda başka bir şeye ikna etmek için çok uğraşıyoruz. " dedi.

Erden Timur'dan transfer açıklaması: Alexis Sanchez, Victor Nelsson...

"FENERBAHÇE'NİN PENALTISI DIŞARIDA BAŞLIYOR"

Galatasaray Başkan Vekili Erden Timur, dün oynanan ve 3-3 biten Fenerbahçe - Ümraniyespor maçında ev sahibi takımın kazandığı penaltının ceza sahası dışında olduğunu söyledi.

Timur, "Dün ve bugün şunu gördük; adaleti ortaya çıkaracağız. Adaletsiz bir şey olmaması için gerekeni yapacağız. Bir gazetede Fenerbahçe'nin penaltı pozisyonu dışarıda başlıyor, içeride bitiyor, bariz dışarıda bittiği belli olan şey, başka bir fotoğrafla yayınlanıyor." dedi.

"Maçlarımızdaki hakem hatalarını not ettik" diyen Erden Timur, "Bilimsel olarak çalışma yapacağız. Kendi maçlarımızı ve diğer maçları izleyecek bir ekip oluşturuyoruz. Video özet olarak hazırlayacağız. Uluslararası eski hakemlerden heyet oluşturacağız ve değerlendirme alacağız." ifadelerini kullandı.

"İZLEME EKİBİ OLUŞTURUYORUZ"

"Herkese güzel bir sezon diliyorum. Herkes amacına, muradına, hak ettiğine ulaşsın. Bunu tüm kalbimle söylüyorum. İlk maçları izledik. Hakemlerle ilgili net bir şekilde bizim maçımızda da vardı. Biz bunları not edeceğiz. Bu sene farklı bakıyoruz. Her platformda bilimsel bir şekilde yer alacağız. Bir izleme ekibi oluşturuyoruz. Kendi maçlarımız ve diğer maçların pozisyon özetleriyle hazırlayacağız. Uluslararası herkesin kariyerine saygı duyduğu eski hakemlerden bir heyet oluşturup, her hafta bu şeyleri değerlendireceğiz.

Sadece bizim maçlarımız değil, diğer maçları da değerlendireceğiz. Kamuoyu oluşturmak anlamında, denetlemek anlamında basının görevi çok mühim. İki günde şunları gördük, yayıncının pozisyon tekrarından, pozisyonu yakın tekrar sayısına kadar hepsinde adaleti ortaya çıkaracağız. Bundan sonra adalet ve eşitlik dışında hiçbir şeyin olmaması için üzerimize düşeni yılmadan yapacağız. İnsanın önce ülkesine sorumluluğu vardır. Ülkemize sorumluluğumuz gereği bu işte adalet için tüm bilimsel versiyonları ortaya çıkacağız. Bir gazetede şunu görüyorum, Fenerbahçe'nin penaltısı dışarıda başlayıp içeride biten, bariz şekilde çizginin üstünde bittiği belli olan bir şey, başka bir fotoğrafla yayınlanıyor.

O yüzden manipülatif eylemlerle insanların kandırılmasına hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz. Her zerrede biz olacağız. Gözünü kırptığı her yerde biz varız. Her yerde her türlü şekilde. Biz herkesin kafasını çevirdiği her yerdeyiz. Arkasındayız, önündeyiz. Her masada, her yerde, her zerresindeyiz. Bunu da sadece kendimiz için değil. Bizim bu futbolu başka yere götürmemiz lazım. Değersel bir yaklaşımla Galatasaray bundan sonra hareket edecek. Bunu birlikte geliştireceğiz. Dün akşam karar verdim. Herkesin zeki olduğunu kabul etmek lazım. Tüm memleket zeki. Böyle eylemler yapılıyor. Bunun farkındayız. Biz her hafta pazartesi, salı bunları yayınlayacağız. Futbol için her yerde mücadele edeceğiz. Çıkarı için mücadele eden sonunda başarılı olamaz."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...