Tgrt Haber
02 Temmuz 2021 14:08

Erol Bulut'tan transfer itirafı: Fenerbahçe…

Gaziantep FK Teknik Direktörü Erol Bulut, Fenerbahçe'nin başındayken geçirdiği süreç hakkında açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli takımdayken iyi işler yaptığını belirten Bulut aynı zamanda Fenerbahçe'de devam etmenin kolay olmadığını söyledi.

Erol Bulut'tan transfer itirafı: Fenerbahçe…
Erol Bulut,Fenerbahçe

Geçtiğimiz sezona Fenerbahçe'nin başında başlayan daha sonra istenilen sonuçların alınamamasının ardından yolların ayrıldığı Erol Bulut, Yunan basınına açıklamalarda bulundu.

"FENERBAHÇE'DE İYİ BİR DÖNEM GEÇİRDİM"

Sarı-lacivertli takımla yaşadığı süreci anlatan Bulut, "Fenerbahçe ve Alanyaspor'da iyi bir dönem geçirdim. Şu an Gaziantep'deyim. Birçok hedefi olan ve benim kariyerim için de güzel olacak bir takımdayım" ifadelerini kullandı.

"16 TRANSFERİ YÖNETMEK KOLAY DEĞİLDİ"

Fenerbahçe'deyken 16 transfer yaptığını ve bu oyuncuları yönetmenin zor olduğunu söyleyen Erol Bulut, "Takım olarak ligin üst sıralarındaydık ama benim için devam etmek kolay değildi. 16 transfer yaptım ve yönetmek kolay olmadı" dedi.

"BAKASETAS'I İSTEDİM"

Fenerbahçe'nin başındayken özellikle Pelkas'ı çok istediğini belirten Erol Bulut, "O harika bir oyuncu. Pelkas benim tercihimdi. Bana göre Fenerbahçe'de kalmalı. Onun Fenerbahçe'yi çok sevdiğini biliyorum. Bakasetas'ı da transfer etmek istedim ancak olmadı. Çok az bir paraya Pelkas'ı kadroya kattık" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...