Tgrt Haber
14 Mart 2014 17:53

Ersun Yanal orta saha kararını veremedi

Fenerbahçe'de Kayseri Erciyesspor maçı hazırlıkları sürüyor. Teknik direktör Ersun Yanal, orta sahada kime forma vereceğine henüz karar vermedi.

Ersun Yanal orta saha kararını veremedi
fenerbahçe kayseri maçı ne zaman, fb kayseri,

Fenerbahçe'de Teknik Direktör ErsunYanal seçim yapmakta zorlanıyor. Kadıköy'de oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı öncesinde takımda sakat yada cezalı oyuncu bulunmuyor. Futbolcular antrenmanlarda hırslı ve istekli performans çiziyor. Oyuncuların durumu Ersun Yanal'ı memnun ederken deneyimli teknik adam orta saha kurgusu üzerinde henüz net karar verebilmiş değil. Yanal, Mehmet Topal, Emre Belözoğlu ve Alper Potuk'tan oluşan 3'lüden memnun ancak iki isim Yanal'ı ikilemde bırakıyor. Orta sahada forma bekleyen ilk isim Cristian Baroni... Cezası sebebiyle Gençlerbirligi ve Trabzon maçlarında oynayamayan Brezilyalı oyuncu antrenmanlardaki performansıyla göz dolduruyor. Milli maç arası ile birlikte formu gözle görülür şekilde artan Raul Meireles de ilk 11 yolu gözleyen bir diğer yıldız... Hücumda ve savunmada oynatacağı isimleri belirleyen Yanal'ın orta sahada kime görev vereceği maç günü belli olacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...