Tgrt Haber
07 Şubat 2015 21:53

Ersun Yanal'ın isyanı, 'Çok kötü çok...'

Süper Lig'de Trabzonspor'un Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal'ın isyanı, 'Çok kötü çok...'
Trabzonspor Fenerbahçe maçı, ersun yanal

''ONLARIN HİÇ BİR KATKISI YOKTU''

Fenerbahçe karşısında çok kötü oynadıklarını ifade eden Yanal, "Fenerbahçe karşısında iyi bir mücadele ortaya koyduk. Oyunun iki yönü var, ofansif ve savunma. Bugün sadece iyi savunma yaptık ama ofansif olarak ortada yoktuk. Kötü oynamadık, çok kötü oynadık çok. Ofansif anlamda hiçbir oyuncumuzun takımımıza katkısı yoktu. Kazanmak için gerekli reaksiyonu ortaya koyamadık. Kör dövüşü oldu.

''BASKIDAN DOLAYI ÜRETKEN OLAMADIK''

Bundan sonra kazanarak ilerlemek zorundayız. Bu saatten sonra daha olgun daha etkili bir futbol oynamak zorundayız. Fenerbahçe geçen sezon şampiyon olan kadronun içerisine sadece Diego'yu kattı, bizim kadromuz ise oldukça değişken ve bir çok oyuncumuzun sorunları var. Bugünkü atmosfer ve Fenerbahçe'nin bize yaptığı baskıdan dolayı ofansif anlamda üretken olamadık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...