Tgrt Haber
10 May 2022 18:30 - Güncelleme : 10 May 2022 20:07

Eski Beşiktaşlı Marcelo için bomba iddia: Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı!

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen ve Türkiye'de başarılı günler geçiren Brezilyalı savunmacı Marcelo Guedes ile ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Fransız basınına göre Marcelo, soyunmadı odasındaki hareketleri nedeniyle Juninho tarafından kadro dışı kaldı. En çok şaşırtan detay ise Marcelo'nun soyunma odasında yaptıkları oldu...

Eski Beşiktaşlı Marcelo için bomba iddia: Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı!

34 yaşındaki Marcelo Guedes için sözleşmesinin feshedilmesine gerekçe olarak ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Brezilyalı savunmacı, 2017 yılında Beşiktaş'tan Olimpik Lyon'un yolunu tuttu ancak bu sezon kulüpte kadro dışı bırakılan Marcelo sözleşmesi feshedilince geçtiğimiz Ocak ayında Bordeaux'ya transfer oldu. Lyon'dan ipleri kopararak ayrılan oyuncu için soyunma odasında bazı uygunsuz davranışlarda bulunduğu öne sürüldü.

MARCELO NE YAPTI?

Fransız L'Equipe'in iddiasına göre; Marcelo Guedes, Lyon soyunma odasında yüksek sesle gaz çıkarıp bu duruma gülüyordu. Bu durum kulüp efsanesi ve sportif direktör Jouninho'yu çok öfkelendirdi.

Ligue 1 ekibi, geçen yıl Ağustos ayında deneyimli savunmacıyı "uygunsuz davranış" nedeniyle kadro dışı bırakmıştı. Lyon, resmi sitesinden yaptığı açıklamada deneyimli stoperin altyapıda antrenmanlara çıkacağını kaydetmişti.

Deneyimli savunmacı, ara transfer döneminde Lyon'dan ayrılmadan önce takımla birlikte sadece 2 maça çıktı. Ocak ayında Bordeaux forması giyen Marcelo Guedes şimdiye kadar 9 karşılaşmada görev aldı. Marcelo'nun Bordeaux ile sözleşmesi sezon sonuna kadardı ve sözleşmesi uzatılmazsa yaz aylarında kulüpten ayrılacak.

Marcelo Guedes, soyunma odasında sürekli gaz çıkardığı için Lyon'da kadro dışı bırakıldığı yönündeki iddiaları yalanladı.

Eski Beşiktaşlı Marcelo için bomba iddia: Kadro dışı kalma sebebi şaşırttı!

MARCELO KİMDİR?

20 Mayıs 1987'de Brezilya'da dünyaya gelen Marcelo, 1.91 boyunda ve stoper mevkiinde forma giyiyor. Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Marcelo, Santos, Wisla Krakow, PSV, Hannover, Lyon ve Bordeaux formalarını terletti. Marcelo'nun sözleşmesi Haziran 2022'de sona eriyor. Yıldız futbolcunun mevcut piyasa değeri 1.5 milyon Euro...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...