Tgrt Haber
12 Temmuz 2021 11:18

EURO 2020 finalini 8 yıl önce bilmiş!

120 dakika süren heyecan fırtınasına sahne olan EURO 2020 finalinde İngiltere'yi penaltılarda deviren İtalya şampiyon olurken, 8 yıl önce atılan bir tweet sosyal medya gündem oldu.

EURO 2020 finalini 8 yıl önce bilmiş!
İtalya,İngiltere,EURO 2020

Wembley'de oynanan EURO 2020 finali nefesleri kesti. İngiltere ile İtalya'nın karşılaştığı finalde, İtalya penaltı atışları sonucu 53 yıl sonra tarihindeki ikinci Avrupa Şampiyonluğunu elde etti. İlk kez finale yükselen İngiltere ise evinde mutlu sona ulaşamadı. İngiliz taraftarlar evlerinde kaybedilen şampiyonluk sonrası büyük bir üzüntü yaşadı.

2013'TE ATILAN TWEET GÜNDEM OLDU

Maçın ardından maçtan daha çok konuşulan bir tweet ortaya çıktı. Sosyal medyada binlerce yorum ve paylaşım alan tweetin, 22 Şubat 2013 tarihinde atıldığı ve EURO 2020 finaline dair bir tahminde bulunduğu görüldü. Cameron isimli bir kullanıcının 8 yıl önce yaptığı paylaşımda, "İngiltere, EURO 2020'yi penaltı atışlarıyla İtalya'ya kaybetti. Sonrasında hiçbir şey değişmedi" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Normal süresi ve uzatma devreleri 1-1 beraberlikle sona eren maçı, penaltı atışlarıyla İtalya'nın kazanmasının ardından bu tweet sosyal medyada viral oldu. Binlerce kişi tarafından paylaşılan tweet, kısa sürede milyonlarca kişi tarafından görüntülendi.

EURO 2020 finalini 8 yıl önce bilmiş!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...