Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Ağustos 2021 08:54

Eski Milli futbolcu Evren Turhan'dan çarpıcı yorum: Alex Teixeira Çin malı

Futbol dünyasına farklı bir soluk getiren spor programı Stüdyoda Futbol yeni sezona bomba gibi başladı. Eski milli futbolcu Evren Turhan, Beşiktaş’ın yeni transferi Alex Teixeira ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu. Dünya yıldızı olarak Fenerbahçeli Alex'i gördüğünü vurgulayan Turhan, Teixeira'ın Çin malı olduğunu dünya yıldızı olmadığını söyledi.

Eski Milli futbolcu Evren Turhan'dan çarpıcı yorum: Alex Teixeira Çin malı
evren turhan,stüdyoda futbol,Alex Teixeira,,alex de souza,,fenerbahçe,,beşiktaş,,transfer,,süper lig,

Süper Lig’de 64. sezon Cuma günü Beşiktaş-Rize maçıyla start aldı. Son şampiyon rakibini sahasında 3-0 yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı. Süper Lig’de heyecan başlarken futbol gündemine farklı bir soluk getiren, moderatörlüğünü Hakan Gündoğar'ın yaptığı Yalçın Ayhan, Tarık Daşgün ve Evren Turhan’ın yorumlarıyla yer aldığı spor programı Stüdyoda Futbol da TGRT Haber’de perdeyi açtı.

Lige Rizespor galibiyetiyle başlayan Sergen Yalçın ve ekibinin konuşulduğu programda eski milli futbolcu Evren Turhan Beşiktaş’ın yeni transferi Alex Teixeira ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.

Eski Milli futbolcu Evren Turhan'dan çarpıcı yorum: Alex Teixeira Çin malı

“TEİXEİRA DÜNYA YILDIZI DEĞİL”

Beşiktaş’ın yeni transferini değerlendiren Turhan, Teixeira’nın çok kaliteli oyuncu olduğunu ancak dünya yıldızı olmadığını söyledi. Brezilyalı Teixeira’nın Çin’de inanılmaz işler yaptığını belirten Turhan, “Dünya yıldızı değil. Çok kaliteli oyuncu. Çin’de de inanılmaz işler yaptı ama Çin liginin potansiyelini biliyoruz. 31 yaşında bir oyuncu ama bire bir oyuncu geçiyor, arkadan geliyor. Tam santrafor da değil, arkadan geliyor işi bitiriyor” dedi.

TURHAN: TEİXEİRA ÇİN MALI

Teixeira’nın dünya yıldızı olmadığını tekrarlayan Turhan, uzun yıllar sarı-Lacivertli formayı giyen Fenerbahçe’nin eski oyuncusu Alex De Souza’ya hatırlatarak “Benim bildiğim dünya yıldızı Fenerbahçeli Alex” dedi. Beşiktaş’ın transferinin ise Çin’den geldiğini belirten Turhan, “Teixeira, Çin malı” dedi.

İşte Turhan’ın çarpıcı Teixeira yorumu: Alex dediğin zaman Brezilyalı, Fenerbahçeli Alex'i biliyorum. Alex Teixeira Çin malı. Çin'den geldi. Dünya yıldızı değil. Ama göreceğiz şimdi yorum yapmayalım ama çok kaliteli bir oyuncu. Sergen Hoca’nın Fenerbahçe’nin Mesut Özil’de yaptığı hatayı Alex Teixeira’da yapmaması lazım. Yani yavaş yavaş hazırlaması lazım…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...