Tgrt Haber
21 Haziran 2022 09:24 - Güncelleme : 21 Haziran 2022 10:56

Ezeli rakiplere transfer çalımı!

Transfer haberleri: Galatasaray, sportif direktörlük görevine Cenk Ergün'ü getirmesinin ardından transferde atağa kalktı. Sarı-kırmızılılar, ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu, Trabzonspor'un nabız yokladığı Süper Lig'in yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı için harekete geçti. Başkan Dursun Özbek, başarılı futbolcunun kulübü Konyaspor ile resmi temaslara başladı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Ezeli rakiplere transfer çalımı!
Galatasaray,,Fenerbahçe,transfer,Dursun Özbek,Cenk Ergün,Konyaspor

Galatasaray'da 11 Haziran'da yapılan seçimde göreve gelen başkan Dursun Özbek ve yönetimi, çalışmalara hemen başladı.

Sarı-kırmızılılar ilk olarak teknik direktör konusunu çözmek adına Sensibile ile yolları ayırmış ve futbol direktörlüğüne Cenk Ergün'ü getirdi.

Cimbom, Domenec Torrent'le sözleşme fesih görüşmelerini sürdürse de İspanyol çalıştırıcı anlaşmaya sıcak bakmıyor ve tüm alacaklarının ödenmesini talep ediyor. Bir orta yol bulunup İspanyol teknik adamla yollar ayrılır ayrılmaz Okan Buruk ismi resmen açıklanacak.

Cimbom'da teknik direktör konusunun birkaç gün içinde netleşmesi beklenirken transfer çalışmaları da hız kazandı. Sportif direktör Cenk Ergün, hazırlıklarına daha önce başladığı transferler için göreve gelir gelmez temaslara başladı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI HAREKATI

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen sarı-kırmızılılar, Marcao veye Nelsson'dan birinin ayrılma ihtimaline karşılık stoper alternatiflerini belirleyip harekete geçti.

Bu isimlerden birinin de Abdülkerim Bardakcı olduğu ifade edildi. Galatasaray, ezeli rakipleri Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor'un  da ilgilendiği başarılı stoper için girişimlere başladı.

A Spor'un haberine göre; Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen transfer için bir görüşme gerçekleştirdi.

27 yaşındaki stoper için Galatasaray'ın kesinin ağzını açacağı öğrenildi. Üç büyük takımdan gelen teklifleri değerlendirmek isteyen Konyaspor yönetiminin en iyi rakama oyuncuyu vereceği bildirildi.

ABDÜLKERİM BARDAKCI KİMDİR?

Abdülkerim Bardakcı 7 Eylül 1994'te Konya'da dünyaya geldi. Futbola Zonguldak altyapısında başlayan Abdülkerim, daha sonra Konyaspor'a transfer oldu.

Yeşil-beyazlılar, Abdülkerim'i daha sonra sırasıyla Anadolu Selçukspor, Adana Demirspor, Samsunspor, Giresunspor, Denizlispor ve Altay'a kiraladı.

Abdülkerim geçtiğimiz sezon 34 maçta forma giyip, 5 gol, 4 asistle mücadele ederek gösterdiği performansla dikkatleri çekti. Konyaspor'la 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkerim'in güncel piyasa değeri ise 5 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...