Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Haziran 2022 16:54 - Güncelleme : 18 Haziran 2022 17:10

Ezeli rakiplerin Muleka savaşı!

Transfer haberleri: Belçika basını, Beşiktaş ile Galatasaray'ın Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkat çeken golcü oyuncu Jackson Muleka için teklif yaptığını ve sarı-kırmızılıların transferde bir adım önde olduğunu iddia etti.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Ezeli rakiplerin Muleka savaşı!
Beşiktaş,Galatasaray,Jackson Muleka,Kasımpaşa,Standard Liege

Kasımpaşa formasıyla attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Jackson Muleka için Galatasaray ile Beşiktaş bir kez daha karşı karşıya geldi.

Ezeli rakiplerin, 22 yaşındaki oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Standard Liege'e 3 milyon Euro'luk teklif yaptığı belirtildi. Kasımpaşa'nın da Belçika ekibine 2.2 milyon Euro'luk teklif sunduğu ancak bu teklifin reddedildiği kaydedildi.

Belçika basınına yansıyan haberlerde, Galatasaray'ın transferde bir adım önde olan taraf olduğu ifade edildi.

Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Kasımpaşa forması giyen Muleka, Süper Lig'de çıktığı 14 maçta 12 gol atarak performansıyla beğeni toplamıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...