Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ağustos 2022 20:34 - Güncelleme : 18 Ağustos 2022 20:42

Fabrice N'Sakala'dan flaş sözler: Yönetim izin vermedi!

Beşiktaş'tan olaylı bir şekilde ayrılan ve uzun süre kadro dışı kalan Fabrice N'Sakala, teknik direktör Valerien Ismael'in kendisini kadroda görmek istediğini ancak yönetimin buna engel olduğunu söyledi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fabrice N'Sakala'dan flaş sözler: Yönetim izin vermedi!
Beşiktaş,

Sezon sonunda Beşiktaş ile olan sözleşmesi sona eren Kongolu futbolcu Fabrice N'Sakala, siyah-beyazlı takımdan ayrılış süreciyle ilgili Belçika basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kadro dışı bırakıldığı dönemle ilgili konuşan N'Sakala, "Şampiyonlar Ligi'ndeki Sporting maçından sonra böyle bir şeyin olacağını hissetmiştim. Hatta bu durumu ailemle bile paylaştım ve bittiğini söyledim. O maç, benim son maçım oldu" dedi.

"YÖNETİM DÖNÜMÜŞE İZİN VERMEDİ"

Takımda kalmasına yönetimin engel olduğunu belirten 32 yaşındaki futbolcu, "Sergen Yalçın'ın artık beni istemediğini söylediler ama ondan sonra gelen hoca (Önder Karaveli) kendisinin, benim durumum için söz hakkı olmadığını söyledi. Valerien Ismael, A takıma geri dönmemi istedi ama kulüp yönetimi buna izin vermedi" diye konuştu.

"TÜRKİYE'DE TEKLİFLER ALDIM"

Kış döneminde transfer olabilmek için sonuna kadar mücadele ettiğini söyleyen N'Sakala, "Türkiye'den de teklifler vardı ama rakip oldukları için gidemedim. Beşiktaş'ta artık herhangi bir sözleşmem kalmadı. Bana güvenecek bir takımda oynamaya hazırım" dedi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...