Tgrt Haber
03 Ağustos 2021 09:50

Galatasaray'a Falcao müjdesi! Yeni adresi belli oluyor... Son dakika transfer haberleri

Son dakika Galatasaray transfer haberine göre; Yeni sezonda şampiyon olmak ve gelecek yıllar için iyi bir jenerasyon kurmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmalarının yanı sıra takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başlıyor. Başkan Burak Elmas yaptığı açıklamada, Falcao ve Feghouli'nin mali açıdan kadro planlarında yer almadığını dile getirmişti. Bu açıklamanın ardından Falcao'nun takımdan ayrılması bekleniyor.

Galatasaray'a Falcao müjdesi! Yeni adresi belli oluyor... Son dakika transfer haberleri
Galatasaray,Burak Elmas,Sofiane Feghouli,Radamel Falcao

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Yaz Semineri'nde konuştu. Radamel Falcao ve Sofiane Feghouli'nin geleceğiyle ilgili konuşan Elmas iki oyuncunun da mali açıdan kadro planlarında yer almadığını dile getirdi.

Elmas açıklamasında, "Falcao ve Feghouli ile görüştüm. Bize hizmetleri oldu fakat bu ücret yapısıyla, bu maliyetle Galatasaray'ın yeni finansal yapılanması çerçevesinde ücretlerinin ödememizin mümkün olmadığını ve kendilerine kulüp bulmalarını rica ettim. Umarım onlar da bizim nezaketimize karşılık vererek kısa sürede kendilerine kulüp bulurlar ve iyi ilişkilerle yolları ayırırız. Bu yönetim kararıdır, iki oyuncuyu da mali olarak gelecek sezon kadrosunda düşünmüyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

KATAR İDDİASI

Katar basınında Radamel Falcao'nun Galatasaray'ın maaş indirimi önerisini reddettiğini ve Al Sadd'ın teklifini kabul ettiğini yazılmıştı. Barcelona'nın efsane oyuncusu Xavi'nin teknik direktörlüğünü yaptığı Al Sadd'ın, Falcao'ya yılda 10 milyon euro ödemeyi kabul ettiğini, Galatasaray'ın da bu transferden ciddi bir bonservis bedeli kazanacağına haberinde yer vermişti. Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in de Falcao'ya teklif yaptığı ancak Kolombiyalı oyuncunun Katar'ı tercih ettiği, bunda da Xavi'nin önemli rolü bulunduğu haberde yer alan önemli bir başka detaydı.

Transfermarkt'te Falcao'nun Al-Sadd'a transfer olma olasılığı yüzde 51 olarak paylaşıldı. Ayrıca Kolombiyalı golcünün yüzde 38'lik bir ihtimalle Al-Ittihad Cidde'ye transfer olabileceği aktarıldı.

Kolombiya futbolunun efsane isimlerinden Faustino Asprilla, Falcao'nun Al Sadd ile anlaştığı haberlerine, "Katar, futbol oynamak için gidebiliyorsa iyi seçenektir" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...