Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 13:37

Galatasaray'da Radamel Falcao'ya talip var! | Son dakika transfer haberleri...

Son dakika transfer haberine göre; Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da iç ve dış transferde hummalı bir çalışma yapılıyor. Sarı-kırmızılı ekibin yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak istediği Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'ya Katar Ligi takımlarından Al Duhail talip oldu.

Galatasaray'da Radamel Falcao'ya talip var! | Son dakika transfer haberleri...
Radamel Falcao,Galatasaray,Katar

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği ancak beklentileri karşılayamayan ve sık sık sakatlanan Kolombiyalı golcü Radamel Falcao'nun takımdaki geleceği merak ediliyor. Sakatlıkları nedeniyle takıma fayda sağlayamayan Falcao için Katar basınından flaş bir iddia ortaya atıldı. Daha önce adı birçok kez Katar Ligi takımlarıyla anılan Radamel Falcao'ya bir türlü istenen seviyede bir teklif gelmemişti. Gelen teklifleri de Galatasaray'daki maaşını kaybetmek istememesi nedeniyle kabul etmeyen 35 yaşındaki golcüye Al Duhail ekibinin talip olduğu yazıldı.

Katar basınında yer alan haberlede, Al Duhail'in Falcao'yu bir süredir transfer etmek için hazırda beklediği, G.Saray'ın da ayrılığa sıcak bakması nedeniyle kısa süre içerisinde sarı-kırmızılı ekibin kapısını çalacağı belirtildi. Galatasaray tarafı Falcao'dan bir bonservis beklentisi yok. Kendine takım bulması halinde ayrılmasına izin verilecek.

2019'DA DA GÜNDEME GELMİŞTİ

Radamel Falcao'nun adı 2019'da da Al Duhail ile geçmiş, ancak Katar ekibi Mandzukic'i transfer edince Kolombiyalı yıldız transferini askıya almıştı. Galatasaray'a geldiğinden beri sakatlıklardan kurtulamayan El Tigre, sarı-kırmızılılarda 2 sezonda 40 maça çıkabildi. 20 gol atan Kolombiyalı golcü 3 de asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...