Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2022 19:46 - Güncelleme : 23 May 2022 21:08

Fatih Karagümrük’ten Stefan Kuntz’a ‘Emre Mor’ tepkisi

Fatih Karagümrük, A Milli Takım aday kadrosuna alınmayan futbolcusu Emre Mor için teknik direktör Stefan Kuntz’a tepki gösterdi. Kırmızı-siyahlı takımdan yapılan açıklamada, “Emre Mor’u milli takıma almayan anlayış bu milletin temsilcisi olamaz” ifadeleri kullanıldı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fatih Karagümrük’ten Stefan Kuntz’a ‘Emre Mor’ tepkisi
A Milli Futbol Takımı,Emre Mor,Fatih Karagümrük,Stefan Kuntz

A Milli Futbol Takımımızın aday kadrosu belirlendi.

Kadronun açıklanmasının ardından Fatih Karagümrük Kulübü futbolcusu Emre Mor’un adaya kadroda yer almaması nedeniyle bir açıklama yayımladı.

STEFAN KUNTZ'A SERT TEPKİ!

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada “Ne yazık ki Stefan Kuntz, futboldaki haksızlık oyununun bir parçası olmuştur. Emre Mor’u milli takıma almayan anlayış bu milletin temsilcisi olamaz. Olsa olsa çeşitli odakların temsilcisidir” ifadelerine yer verildi.

Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma da bu karara tepki göstererek, "Emre Mor, Türk pasaportunu taşıyan en formda oyuncu. Bu bardağı taşıran son damla oldu bizim için. Sezonun özeti gibi bir karar. Kuntz'un bu kararına saygı duymam mümkün değil. Bir insan kör olsa görürdü." ifadelerini kullandı. (A Spor)

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1528781430557495296

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...