Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
17 Aralık 2021 12:53

Son dakika! Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Volkan Demirel oldu

Son dakika haberi: Francesco Farioli ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük teknik direktörlük görevi Volkan Demirel'i getirdi. Fenerbahçe'nin efsane ismiyle 2.5 yıllık anlaşma sağlandı.

Son dakika! Fatih Karagümrük'ün yeni hocası Volkan Demirel oldu
Fenerbahçe,Volkan Demirel,Fatih Karagümrük,Francesco Farioli

Teknik Direktör Francesco Farioli ile yollarını ayıran Fatih Karagümrük, Volkan Demirel ile sözleşme imzaladı.

2,5 YILLIK SÖZLEŞME

Karagümrük, takımın başına Fenerbahçe'nin eski kalecilerinden Volkan Demirel'i getirdi. Kulüpten transferle ilgili yapılan açıklamada, "Türk futbolunun önemli isimlerinden, eski milli futbolcu Volkan Demirel ile teknik sorumlu pozisyonu için 2.5 yıllık sözleşme imzaladık. Volkan Demirel’e ve ekibine başarılar dileriz" denildi.

İLK TEKNİK DİREKTÖRLÜK DENEYİMİ

Uzun yıllar Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan Demirel, 2019 yılında futbolculuk kariyerini sonlandırdıktan sonra Sarı-Lacivertlilerde yardımcı antrenörlük görevi üstlenmişti. Bu sezon ise yayıncı kuruluşta yorumculuk yapan Demirel, Karagümrük'e attığı imza ile ilk kez bir takımı yönetecek.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...