Tgrt Haber
15 Kasım 2021 07:32

Fatih Terim’den Stefan Kuntz’a tüyolar: Millilerin ‘kullanma kılavuzunu’ verdi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Cebelitarık maçı öncesinde Stefan Kuntz’a milli oyuncuların ‘kullanma kılavuzunu’ verdi. Fatih hoca, Kuntz-Koçak ikilisiyle yaptığı görüşmede özellikle Kerem, Barış ve Halil’i nasıl verimli kullanacaklarını anlattı.

Fatih Terim’den Stefan Kuntz’a tüyolar: Millilerin ‘kullanma kılavuzunu’ verdi
stefan kuntz,fatih terim,a milli takım

Galatasaray millî takıma gönderdiği 5 isimle en fazla oyuncu katkısı veren kulüp konumunda. Millîlerin Cebelitarık’ı 6-0 yendiği maçta Kerem açılışı yapan, Halil ise iki golle farkı açan isimler olarak ön plana çıktı. Millî maç öncesinde Stefan Kuntz ve yardımcısı Kenan Koçak sık sık Fatih Terim ile telefon üzerinden iletişim kurarak fikir alışverişinde bulundu. Ay yıldızlı teknik adamlar Terim ile yaptığı görüşmelerde oyuncuları en verimli nasıl kullanabileceklerini de sordu.

EN İDEAL VERİM

Fatih Hoca, Barış Alper Yılmaz’ı çizgiye inecek şekilde, Kerem Aktürkoğlu’nu kanatta içe kat eden pozisyonda, Halil Dervişoğlu’nu da çift forvetli sistemde değerlendirmeleri gerektiğini anlattı. Kuntz-Koçak ikilisi de Terim’in dediği gibi takımı 4-4-2 sisteminde sahaya sürdü. Nitekim âdeta kullanma kılavuzlarıyla beraber oyuncuları oynatan ay yıldızlı teknik heyet, en ideal verimi aldı ve bu sayede kilidi açan ilk üç gol, bu oyunculardan geldi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...