Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Aralık 2021 07:31

Fatih Terim’den takıma kritik uyarı: Ligi unutun!

Galatasaray Süper Lig'de son 4 maçında galip gelemiyor. Liderin 16 puan gerisine düşen Sarı-Kırmızılıların hocası Fatih Terim oyuncularını Avrupa'ya motive etmek için "Tamamen Lazio maçını düşünün. Sizden liderlik bekliyorum" dedi.

Fatih Terim’den takıma kritik uyarı: Ligi unutun!
fatih terim,,galatasaray,,süper lig,,uefa avrupa ligi,,lazio,

Galatasaray’ın ligdeki serbest düşüşü Altay karşısında da devam etti. Son dört haftadır galibiyet alamayan (3 beraberlik, 1 mağlubiyet) Aslan bu maçlarda toplamda 9 puan bıraktı. Lider Trabzonspor’un da kazanmasıyla 16 puan geriye düşen sarı kırmızılılarda moraller de taban yaptı. Başta Teknik Direktör Fatih Terim olmak üzere tüm teknik ekip, Florya’nın havasını değiştirmek ve takımı perşembe günü oynanacak Lazio maçına hazırlamak için kolları sıvadı.

İLK ADIM LAZİO

Lazio ile UEFA E grubunda liderlik mücadelesi verecek olan Cimbom’da Terim oyuncularıyla yaptığı toplantıda "Arka arkaya gelen bu sonuçlar hepimizi üzüyor. Ama şimdi odaklanmamız gereken başka bir kulvarda, kritik maçımız var. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Lazio maçına kadar başka bir şey konuşup düşünmenizi istemiyorum. Adım adım gideceğiz. Önce gruptan lider çıkacağız, ligi perşembeden sonra konuşacağız" diyerek Avrupa'yı işaret etti.

MORUTAN DÖNÜYOR

Sezon başı büyük umutlarla transfer edilen Morutan formayı unuttu. Galatasaray’ın son 3 resmî maçına yedek kulübesinde başlayan Rumen oyuncu tekrardan on bire girmek için ekstra çalışmalar yapıyor. Fatih Terim Cicaldau’nun yokluğunda Lazio karşısında Morutan’ı on birde sahaya sürmeyi planlıyor.

SÜRPRİZ GOLCÜ: BAKAMBU TEKLİFİ

Beijing ile olan sözleşmesi ay sonu bitecek olan Cedric Bakambu menajerler vasıtasıyla G.Saray’a önerildi. 30 yaşındaki golcü isim için sarı kırmızılıların net bir cevap vermediği öğrenildi. 2018 yılında 40 milyon avroluk bonservisle Beijing transfer olan Kongolu bu sezon 13 maçta 5 gol attı, 1 de asist yaptı.

Sahasında Altay ile berabere kalan Galatasaray, Lazio maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Florya’daki idmanda Altay maçında 90 dakika süre alan isimler yenileme yaparken diğer oyuncular taktik çalıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...