Tgrt Haber
19 Kasım 2021 20:10

Fatih Terim, Fenerbahçe derbisindeki hücum planını belirledi!

Son dakika Galatasaray spor haberi: Hem milli takımda hem de Galatasaray formasıyla çıktığı mücadelelerdeki başarılı performansıyla göz dolduran Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe derbisinde de Terim'in kilit isimlerinden biri olacak. Tecrübeli çalıştırıcının hücum setlerini genç isme göre belirlediği öğrenildi.

Fatih Terim, Fenerbahçe derbisindeki hücum planını belirledi!
Galatasaray,Kerem Aktürkoğlu

Milli Takım ve Galatasaray'daki performansıyla parmak ısırtan Kerem Aktürkoğlu, Fenerbahçe derbisinin de kilit ismi olacak. Takvim'in haberine göre; Sarı-kırmızılıların Teknik Direktörü Fatih Terim'in hücum setlerini genç yıldıza göre belirlediği öğrenildi. İleride Mohamed ve Halil ile başlaması beklenen Galatasaray'da boş alanlara koşu yapacak Kerem'in takıma yine skor yapması planlanıyor.

Terim'in genç yıldızla idmanlarda sık sık görüşme gerçekleştirdi ve düşündüğü taktiği oyuncusuna sürekli anlattığı belirtildi.

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu milli takımın Karadağ maçında gol atmış ve hücum oyuncularının açtığı boş alanlara müthiş sızmalar gerçekleştirmişti. Bu sezon 22 karşılaşmada forma giyen Kerem 5 gol atarken 4 de asiste imza attı.

Genç yıldız bu sezon Galatasaray'da 9 gole katkı verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...