Tgrt Haber
28 Kasım 2021 16:52

Fatih Terim'in eski yardımcısı dünya devine hoca oldu

Galatasaray'ın efsane futbolcularından ve Fatih Terim'in eski yardımcılarından Claudio Taffarel, İngiltere'nin köklü kulüplerinden Liverpool'a hoca oldu. Brezilyalı antrenör, kulübün teknik heyetinde kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Fatih Terim'in eski yardımcısı dünya devine hoca oldu
taffarel,galatasaray,liverpool

Galatasaray'ın UEFA Kupası ve Süper Kupa zaferlerinde kaleyi koruyan efsane file bekçisi Claudio Taffarel, sarı kırmızılı kulüpte 2 kez Fatih Terim'in yardımcılığını üstlenmiş ve Muslera'nın başarılı performans sergilemesinde büyük pay sahibi olmuştu. Son görevinin ardından sarı kırmızılı camiadan ayrılıp ülkesine dönen Taffarel, Brezilya Milli Takımı'nda kaleci antrenörlüğü görevini üstlenmişti. Başarılı hocanın yeni durağı ise İngiltere Premier Lig oldu.

LIVERPOOL'UN TEKNİK HEYETİNDE

Taffarel, Brezilya Milli Takımı'nda da hocalığını yaptığı Alissson Becker'in Liverpool'daki yeni antrenörü oldu. 55 yaşındaki efsane kaleci, Alman teknik adam Jürgen Klopp'un teknik heyetinde kaleci antrenörü olarak görev yapacak. 

Fatih Terim'in eski yardımcısı dünya devine hoca olduAlisson Becker ile Taffarel'in yolları bu kez Liverpool'da

Futbolculuk döneminde 1999-2001 yılları arasında Galatasaray'da kalecilik yapan Brezilyalı isim, 2011-2016 ve 2018-19 yıllarında arasında sarı-kırmızılılarda kaleci antrenörü olarak görev almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...