Tgrt Haber
10 Haziran 2022 07:47 - Güncelleme : 10 Haziran 2022 08:23

TFF başkanlık yarışı: F.Bahçe’nin itiraz ettiği TFF başkan adayına sürpriz rakip

TFF başkanlık yarışı için başvurusu süresi doldu. Fenerbahçe’nin itiraz ettiği Mehmet Büyükekşi’nin dışında Hüseyin Yangın da başvuru yaptı. Önümüzdeki hafta Ankara’da TFF seçimi var.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
TFF başkanlık yarışı: F.Bahçe’nin itiraz ettiği TFF başkan adayına sürpriz rakip
TFF,TFF başkanı,seçim,fenerbahçe,Mehmet Büyükekşi,Hüseyin Yangın

TFF Başkanlığı için adaylık başvurusu dün akşam 17.00’de son buldu. Mehmet Büyükekşi'nin yanı sıra dün bir dönem Pazarspor'da başkanlık yapan Hüseyin Yangın da adaylık başvurusunda bulundu. Beklediği desteği bulamayınca aday olmayan TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı'nın seçilecek yönetimde de yer almayacağı öğrenildi.

BEŞ KULÜP İMZA VERMEDİ

Özellikle Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un ismini tartışmaya açtığı Mehmet Büyükekşi’nin seçim öncesinde hem Süper Lig hem de alt liglerden birçok kulübün imzasını aldığı öğrenildi. 210 imzayı bulduğunu söyleyen Mehmet Büyükekşi’ye Fenerbahçe’nin dışında Beşiktaş, Trabzonspor, Karagümrük ve İstanbulspor’un da imza vermediği belirtildi.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...