Tgrt Haber
10 Kasım 2021 21:21

Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli'den sözleşme açıklaması

Son dakika Galatasaray haberi: Galatasaray'da geleceği en çok merak edilen isimlerin başında Sofiane Feghouli geliyor. Sarı-kırmızılı takımda sezon başında aldığı ücret nedeniyle yolların ayrılması beklenen yıldız futbolcu son haftalardaki performansıyla eski günlerine dönüş sinyalleri verdi. Fatih Terim'in değişmezleri arasına tekrar giren tecrübeli isim ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Feghouli, Galatasaray'daki geleceği ile ilgili de konuştu.

Galatasaray'ın yıldızı Sofiane Feghouli'den sözleşme açıklaması
Galatasaray,Sofiane Feghouli

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Sofiane Feghouli, Cibuti ve Burkina Faso maçları için Cezayir'e gitti. Ülke basınına açıklamalarda bulunan Feghouli, sezon sonunda Galatasaray'la sona eren sözleşmesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Feghouli, "Lazio'ya karşı kazandık, Marsilya'da berabere kaldık, grubumuzun birincisiyiz, maçları peş peşe alarak böyle devam etmemiz gerekiyor. Şu an için doğru yolda ilerliyoruz. Genç bir takımız var ve birçok arkadaşımız bu seviyleri yeni keşfediyor. Bu bizim için olumlu." ifadelerini kullandı.

"BURADA KALMAK İSTİYORUM"

Galatasaray'da kalmak istediğini söyleyen Cezayirli yıldız, "Haziran ayına kadar sözleşmem var ve burada kalmak istiyorum. Bu bir sır değil. İstanbul'daki hayatımı seviyorum. Galatasaray benim evim. Burada şampiyonluklar kazandım, bu kulüpte, bu şehirde, bu ülkede kendimi iyi hissediyorum. 32 yaşına geldim fakat hala futbol için verecek çok şeyim olduğunu hissediyorum." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...