Tgrt Haber
03 Ağustos 2022 09:32 - Güncelleme : 03 Ağustos 2022 09:44

Fenerbahçe aradığı kaleciyi İtalya'da buldu

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe, Altay Bayındır'a alternatif olması için kaleye bir takviye yapmak istiyor. Sarı-lacivertlilerin, yerli kalecilerin ardından gündemine aldığı ilk ismi İtalyan kaleci Salvatore Sirigu olduğu iddia edildi.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe aradığı kaleciyi İtalya'da buldu
Salvatore Sirigu,Fenerbahçe,transfer

Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Son olarak sol bek için Alioski'yi kadrosuna katan sarı-lacivertlilerin bu kez kaleci transferi için harekete geçmeye hazırlanıyor. Orta saha ve savunma hattındaki transferleri tamamlayan ve kale ile forvet bölgesine yönelen sarı-lacivertliler, kaleci Altay Bayındır'ın sakatlığı sebebiyle kaleci transferine ağırlık verdi.

Yerli isimlerde aradığını bulamayan sarı-lacivertli ekip, önceliğin Altay'da olmasıyla birlikte alternatif kaleciyi yabancı yapacak. Bu doğrultuda Fenerbahçe'nin ilk olarak temas kurduğu isim 35 yaşındaki tecrübeli kaleci Salvatore Sirigu oldu. Sirigu, son olarak Genoa forması giydi ve transfer döneminin devam ettiği bu süreçte bonservisini elinde bulunuyor.

İTALYAN BASINI DUYURDU!

Tutto Mercato Web'in haberine göre; Fenerbahçe 35 yaşındaki kaleci Salvatore Sirigu'yu kadrosuna katmak istiyor.

Fenerbahçe'nin kadrosunda an itibariyle 2 kaleci bulunuyor... Sözleşmesi biten Berke Özer ile de yollar ayrılmıştı.  Tecrübeli kalecinin adı bu transfer döneminde Napoli, Lazio ve Serie B ekibi Reggina ile de anılıyordu. 

28 kez İtalya Milli Takımı forması giyen Salvatore Sirigu, İtalya'nın EURO 2020'yi kazanan kadrosunda da yer alıyordu. 

Fenerbahçe aradığı kaleciyi İtalya'da buldu

SALVATORE SİRİGU KİMDİR?

Salvatore Sirigu, 12 Ocak 1987 tarihinde İtalya'nın Nuoro kentinde dünyaya geldi.

Futbola Posada altyapısında başlayan 35 yaşındaki kaleci, Siniscola, Puri e Forti, Venezia ve Palermo altyapılarında da forma giydi. 2006 yılında Palermo ile profesyonel sözleşme imzalayan 1.92 boyundaki kaleci sırasıyla; Cremonese, Ancona, PSG, Sevilla, Osasuna, Torino ve son olarak Genoa formasını terletti.

Kariyerinde 519 maça çıkan tecrübeli eldiven, kalesinde 656 gol gördü. İtalya Milli Takımı'nın formasını 28 kez terleten Salvatore Sirigu'nun güncel piyasa değeri ise 1.5 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...