Tgrt Haber
23 Temmuz 2021 06:27

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluk konusunda iddialı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluk için iddialı konuştu. Koç, "Ben genelde tahminde bulunmam 'inşallah, kısmet' derim ama bu sene ektiğimiz tohumlar doğrultusunda 7 senedir beklediğimiz şampiyonluğu yakalamak istiyoruz" dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluk konusunda iddialı
fenerbahçe,,ali koç,,şampiyon,,süper lig,

Fenerbhaçe Başkanı Ali Koç, şampiyonluk için iddialı konuştu. Başkan Koç, 7 yıllık şampiyonluk hasretine son vermek istediklerini söyledi. 

GÜZEL HABERLER!

Sarı lacivertli camiada geleneksel bayramlaşma töreni yapıldı. Başkan Ali Koç "Bu sene özellikle futbolda güzel günler yaşayacağımızı belirtmek istiyorum. Ben genelde tahminde bulunmam. ‘İnşallah, kısmet’ derim ama bu sene ektiğimiz tohumlar ve hedeflerimiz doğrultusunda iddialıyız. Yedi senedir beklediğimiz, her şeyin üzerinde tuttuğumuz futbolda şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

BİRLİK MESAJI

Herkesi aşı olmaya davet eden başkan Ali Koç "Çünkü pandemiyi hayatımızdan çıkarıp normale dönmemiz lazım. İnşallah ay sonunda yüksek divan kurulumuzu da yapacağız. Benim bayramlaşmalarda en sevdiğim taraf, ailece gelinmesidir. Bizim yapmak istediğimiz büyük Fenerbahçe ailesini birbirine bağlı, kenetlenmiş şekilde topluluk hâline getirmektir” ifadelerini kullandı.

BAŞARI DİLEĞİ

Başkan Ali Koç, pandemiye göre katılımın yüksek olduğu bayramlaşma töreninde olimpiyatta mücadele edecek sporculara başarılar diledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...